Masini pentru femei puternice: Ferrari si BMW, in Romania

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 00:00
6343 citiri
Masini pentru femei puternice: Ferrari si BMW, in Romania
Ferrari California

O femeie care conduce Ferrari transmite semnalul de femeie puternica, cu incredere in sine si in propria reusita. Succesul Ferrari este direct legat de reusita si succesul proprietarului sau, a declarat Camelia Bazac, unul dintre proprietarii Forza Rossa, importator Ferrari in Romania.

"Modelul cel mai cautat de doamnele de la noi este Ferrari California. Acesta este de fapt modelul cel mai bine vandut in Romania", a adaugat aceasta.

Femeile aleg bolidul pentru usurinta cu care se conduce, dar si pentru frumusetea sa, iar cele care aleg modele BMW o fac pentru confirmarea statutului lor, spun specialistii.

Ferrari, pentru femeile de afaceri cu un puternic simt al frumosului

Ferrari California este un cabrio cu doua usi ce ascunde sub capota un motor ce dezvolta 460 de cai putere. Masina poate atinge 100 km/h in 4 secunde si o viteza maxima de 310 km/h. Cu un consum mediu de 13 litri/100 km, Ferrari California nu este cea mai ieftina masina de intretinut, dar atunci cand iti permiti pretul de 150.000 euro, pretul pentru "maruntisuri" este ultimul lucru la care te gandesti.

"California este un Ferrari de fiecare zi. Este in acelasi timp o decapotabila, un coupe, are patru locuri si un portbagaj foarte generos. Este cel mai usor de condus, practic se poate conduce cu un singur deget, dar pastreaza in acelasi timp adevaratul ADN Ferrari.

Confortul la bord este exceptional, optiunile ofera nenumarate posibilitati, de la info entertainment la orice si-ar putea dori o clienta. Pe langa toate acestea puterea motorului si cutia de viteze fac din California si un bolid de curse, atunci cand este nevoie", a declarat Camelia Bazac pentru Business24.

In acelasi timp, masina pe care o conduci spune multe despre tine, iar un astfel de Ferrari nu face exceptie.

"Un Ferrari este in acelasi timp un obiect de colectie sau lifestyle, o bijuterie mecanica, o masina de curse dar si o investitie. Banii plasati in aceasta achizitie isi vor pastra valoarea in timp," spune sefa Forza Rossa.

Conform acesteia, masinile Ferrari subliniaza simtul frumosului la femeile care le conduc. Capacitatea acestora de a investi si de a face plasamente sigure este un alt detaliu dezvaluit de detinerea unui astfel de bolid.

"O femeie ce conduce Ferrari transmite semnalul de femeie puternica, cu incredere in sine si in propria reusita. Succesul Ferrari este direct legat de reusita si succesul proprietarului sau," conchide Bazac.

BMW, alegerea care spune totul despre functia ta

Femeile de afaceri, si oamenii de afaceri in general, isi aleg masina ca pe un bun care le confera statut, sustine Alexandru Seremet, Corporate Communications Manager al BMW Group Romania.

Din punctul sau de vedere, optiunile sunt puternic determinate si de motive pragmatice, precum consumul redus datorat tehnologiilor BMW EfficientDynamics, dar si a valorii bune de revanzare a masinilor producatorului german.

Cand vorbim de o masina BMW, vorbim despre "bijuteria productiei auto germane". Gama extinsa oferita de BMW faciliteaza o diferentiere a optiunilor in functie de domeniul de activitate si de pozitia din companie, considera oficialul BMW.

"Cei care lucreaza in media si adevertising opteaza, de cele mai multe ori pentru automobile cu un nivel mare de indvidualizare din gama MINI, in timp ce angajatii din constructii se orienteaza catre modele din gama X, in special X1 si X3. De asemenea industria IT are o afinitate foarte mare pentru marca BMW, cu modelele BMW Seria 1 si Seria 3 in prim plan", sustine Seremet.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#masini scumpe, #masini oameni de afaceri, #masini femei de afaceri , #Masini de lux