Maybach-Pullman, o noua dimensiune a luxului de la Mercedes

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 00:00
3950 citiri
Maybach-Pullman, o noua dimensiune a luxului de la Mercedes
Foto: Car And Driver

Anul 2016 va fi anul Maybach-Pullman sau nu va mai fi deloc! Mercedes da o noua dimensiune luxului intr-una dintre cele mai elegante limuzine ale ultimilor ani.

Mercedes Maybach-Pullman va livrata incepand cu primavara anului viitor pe continentul european, intr-o forma care va redefini eleganta in lumea auto, anunta revista Car and Driver.

Cu ce te va surprinde noua limuzina Maybach? Sa incepem cu dimensiunile. Maybach-Pullman va avea o lungime totala de 6,5 metri, un portbagaj care i-ar putea face sa paleasca de invidie pe cei de la Rolls Royce si un compartiment in spate creionat dupa modelul lojelor dintr-un club select.

Zona din spatele limuzinei va avea doua scaune cu vedere in fata si doua banchete opozabile pentru eventualii insotitori.

Spatiul este atat de generos incat permite si montarea unui paravan de sticla care sa separe spatiul VIP de zona soferului.

Un monitor de 18,5 inci va fi disponibil in acest spatiu, iar sistemul audio este realizat de Burmester.

Tapiteria din piele intra in dotarile standard, iar interiorul poate fi creionat dupa cum iti pofteste inima.

Aditional, pentru mai multa intimidate, geamurile pot fi dotate cu elegante perdele, iar scaunele pot fi dotate cu perne in care sa te scufunzi de-a binelea.

Maybach-Pullman va veni cu un motor V12 de 6 litri intalnit si pe Mercedes-Benz S600 si Mercedes-Maybach S600 si foarte apreciat pentru puterea si silentiozitatea sa.

Nu avem inca un pret batut in cuie, dar cel mai probabil va trebui sa scoti din cont peste o jumatate de milion de euro pentru superba creatie a companiei germane.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#limuzina Maybach Pullman, #masina lux Mercedes 2016, #pret limuzina Maybach Pullman , #Masini de lux