Mercedes-Benz Clasa S 2014, in Romania pana la sfarsitul anului

Sambata, 23 Martie 2013, ora 00:00
4028 citiri
Mercedes-Benz Clasa S 2014, in Romania pana la sfarsitul anului
Foto: leftlanenews.com

Mercedes-Benz Clasa S 2014 va ajunge in Romania la sfarsitul acestui an, cel mai probabil, sustin importatorii Mercedes in Romania. Masina vine cu o sumedenie de noutati, de la cele tehnice pana la sistemul de masaj energizant "hot stone" si cel de parfumare activa, o ocazie buna sa scapi de clasicii braduti, nu e asa?

"Din pacate nu ne-a fost comunicata o data exacta la care se va putea admira in Romania aceasta 'bijuterie' auto si nici pretul de pornire. Dar banuim ca noul model Clasa S va fi in showroomuri spre sfarsitul anului", au declarat oficialii Autoklass Grup, pentru Business24.

Producatorii promit ca aceasta va fi "cea mai buna masina din lume" si au publicat, deocamdata, doar cateva imagini cu interiorul acestui nou model.

In timp ce in Europa si America de Nord proprietarul unui Mercedes Clasa S prefera sa conduca singur aceasta masina, in Asia acesta masina este intotdeauna condusa de un sofer. Consecinta logica a acestui lucru este numarul de noi caracteristici legate de confort si siguranta in spate, au explicat reprezentantii producatorului.

Foto: autoblog.com

Asta nu inseamna, insa, ca soferul duce lipsa de ceva: toate sistemele si gadgeturile introduse pe acest model au un singur scop major: confortul si siguranta soferului, chiar si la drum lung.

In ceea ce priveste clima si confortul termic, Mercedes vine cu un nou concept "thermotronic". Astfel, odata cu aceasta masina vei avea parte oricand sase tipuri de masaje, doua dintre ele functionand pe principiul "hot stone massage".

Foto: autoblog.com

Pentru a crea functia de masaj energizant ce foloseste principiile masajului cu pietre calde, producatorul auto a colaborat cu fizioterapeuti si pishologi, rezultatul fiind un scaun cu 15 perne de aer in spatar si functii de incalzire integrata.

O alta premiera mondiala este pachetul "Warmth Control" prin care cotierele sunt incalzite. Vorbim aici si despre cele aflate pe usile din fata si din spate. Pachetul include si sistemul de incalzire a volanului si posibilitatea ca fiecare pasager sa isi aleaga temperatura pentru scaunul sau.

Foto: autoblog.com

Noua Clasa S este prima masina din lume care ofera un sistem "multi-user", adica acces independent al oricarui pasager la sistemul de entertainment. De asemenea, soferul poate sa comuteze orice sursa audio sau video catre display-ul oricarui alt pasager. La o atingere de buton, soferul poate, de asemenea, sa puna oricare dintre sistemele pasagerilor pe speaker.

Ca o alta premiera mondiala, noul Clasa S Sedan are un sistem "active perfuming" ca parte a pachetului "air balance". "Active" inseamna ca sistemul de parfumare este pornit sau oprit manual, iar intensitatea parfumului este reglat tot manual. Sistemul de atomizare a parfumului face ca mirosul sa fie unic in masina ta. El nu schimba permanent mirosul maisnii, iar aceste molecule nu se depoziteaza in huse, promit producatorii.

Foto: autoblog.com

Pentru pasagerii din spate poti opta pentru diverite tipuri de scaune, unul din ele fiind chiar scaunul "Executive" cu unghi ajustabil de pana la 43,5 grade. El le permite pasagerilor din spate sa se concentreze pe munca sau sa se relaxeze, in functie de situatie.

Pasagerii din spate sunt rasfatati si prin designul scaunelor, usilor, dar si prin faptul ca sistemele "all controls" sunt aceleasi ca si in fata. O noua caracteristica a modelului pentru 2014 este "First Class Rear", optiunea care incorporeaza in spate o consola centrala "Business", ce include un telefon, compartimente pentru ordonarea documentelor, masuta retractabila si altele.

Foto: autoblog.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Mercedes Clasa S 2014 Romania, #noul Clasa S , #Masini de lux