MINI Goodwood: Cea mai luxoasa editie a brandului

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 13:01
1192 citiri
MINI Goodwood: Cea mai luxoasa editie a brandului

Modelul Mini inspirat de Goodwood este cea mai ambitioasa si luxoasa editie speciala a brandului. Pentru a marca lansarea pe piata a modelului, un exemplar a fost expus la Harrods, incepand cu 22 aprilie.

Designul masinii a fost realizat in colaborare cu echipa Rolls-Royce, masina dispunand de facilitati care pot fi admirate in mod normal la un model produs de Rolls Royce, scrie Luxuo.

Producatorul britanic a echipat interiorul masinii expuse la Harrots cu ecrane pe care sunt afisate informatii care i-ar putea interesa pe cumparatori.

Personalul de la showroom-ul MINI Park Lane este pregatit pentru a raspunde la intrebari venite de clientii interesati de noul model, dar si sa preia comenzi.

"Harrods este onorat sa expuna un brand britanic de referinta. Magazinul atrage in medie 42.000 de vizitatori in fiecare zi din peste 130 de tari diferite. Este cel mai potrivit loc pentru a prezenta cel mai luxos model de MINI construit pentru public", a precizat Guy Cheston, director Harrods.

Modelul MINI inspirat de Goodwood este o editie speciala, cu un design diferit de celelalte masini. Lansat la Shanghai Motor Show, editia limitata a MINI este o combinatie intre manopera si materiale de o calitate exceptionala, datorita standardelor ridicate ale Rolls Royce.

Bordul, tapiteria, lambriurile de interior sunt finisajele realizate de designerii Rolls Royce. Nu s-a facut niciun rabat de la calitate nici in privinta celor mai mici detalii: parasolarele si spatiile de depozitare sunt facute din casmir de lux, iar covorasele sunt confectionate din lana.

Nuanta dominanta la interior este Corn Silk, o nuanta calda si naturala de bej pe care o regasim pe panoul de bord, consola centrala, covorase, tapiterie, linia plafonului si pe trimurile de pe usi si cele laterale.

La exterior, clientii pot alege intre nuanta Diamond Black metallic, creata de Rolls-Royce Design, sau optional nuanta proprie MINI, Reef Blue Metallic.

MINI inspirat de Goodwood este propulsat de motorul twin-scroll de 1.6 l pe benzina. Masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7 secunde, iar consumul mediu este de 5,8 l/100 km.

Noul MINI inspirat de Goodwood este produs intr-o editie limitata de doar 1.000 de unitati. Pretul masinii este de 65.400 de dolari si poate fi comandata de la furnizorii oficiali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Mini Goodwood editie speciala, #Mini Goodwood pret, #lansare Mini Goodwood , #Masini de lux