Porsche Panamera GTS: Masina Sport a Anului 2012, pentru tine

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 00:00
5991 citiri
Porsche Panamera GTS: Masina Sport a Anului 2012, pentru tine

Porsche Panamera GTS a primit titlul de "Masina Sport a Anului 2012" din partea Auto Bild, la categoria sedan de serie. Business24 iti recomanda aceasta masina sport ce pastreaza performanta si eleganta specifice marcii Porsche.

Traditia Porsche pentru automobile GTS (Gran Turismo Sport) a inceput in 1963, cu faimosul Carrera 904 GTS, iar Panamera iti arata cum a avansat tehnologia Porsche in ultimii 50 de ani.

Modelul Panamera GTS functioneaza cu un motor V8 aspirat natural dinamic, cu o capacitate de 4,8 litri, generand 430 CP (316 kW), iar cuplul maxim este de 520 Nm, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Masina poate accelera din pozitia de stationare pana la viteza de 100 de km/h in 4,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de peste 288 km/h.

Sistemele de acceleratie si de franare ale masinii raspund foarte usor la comenzi, iar schimbarea de viteza se face rapid si discret, fiind dificil de detectat pentru soferul obisnuit.

In plus, sistemul de evacuare a seriilor sportive Panamera GTS impresioneaza si prin sunetul pe care il produce.

Garda la sol, care a fost coborata cu 10 milimetri, si sasiul extrem de sportiv cu suspensie pneumatica si sistemul de gestionare a suspensiilor Porsche PASM (Porsche Active Suspension Management) fac din acest model un vehicul foarte potrivit pentru pista de curse - fara a-i limita adaptabilitatea la viata de zi cu zi.

Porsche Panamera GTS va fi disponibil in Romania la Porsche Inter Auto Romania. Pretul pentru tara noastra nu a fost inca stabilit, in Germania fiind de 128.362 de euro, inclusiv TVA.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#masina anului 2012, #Porsche Panamera GTS, #masini sport, #masini de lux, #masini premium , #Masini de lux