Porsche Panamera Platinum Edition: Alege luxul ca dotare standard

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 00:00
3234 citiri
Porsche Panamera Platinum Edition: Alege luxul ca dotare standard

Porsche lanseaza Platinum Edition la sfarsitul lunii noiembrie, o varianta eleganta a modelului Panamera. Editia "de platina" tine neaparat sa te simti regeste si vine cu dotari standard iesite din comun. Pana sa ajungi acolo, insa, te lasam sa te bucuri si de cateva imagini cu un model elegant si, de ce nu, business.

Noul model va fi disponibil in variantele Panamera 4 si Panamera Diesel si are un design aparte, dispune in varianta standard de mai multe elemente decat clasicul Panamera si are detalii exclusiviste.

Eleganta si armonia se observa inca de la prima privire: combinatia dintre detaliile metalizate si una dintre cele cinci variante de culori exterioare precum negru, alb, negru metalic "bazalt", gri metalic si mahon metalic creeaza un impact vizual inedit.

Majoritatea dotarilor ce erau optionale de obicei vin in varianta standard la Panamera Platinum Edition. Printre dotarile standard producatorii amintesc si farurile Bi-Xenon si asistenta pentru parcare frontala sau capacitatea oglinzilor exterioare si a celei retrovizoare de a-si schimba culoarea ca sa nu te deranjeze luminile din spate in trafic.

Ambianta interioara este somptuoasa datorita combinatiei de negru luxor si bej. Exclusiv pentru Panamera, Porsche a creat un interior partial din piele in varianta standard, optional putand fi ales un interior complet din piele.

Astfel, partea superioara a plansei de bord, capitonajul portierelor, spatiul pentru picioarele pasagerilor din spate, dar si spatiul de la picioarele pasagerilor din fata sunt in negru, in timp ce restul interiorului are culoarea bej luxor.

Printre alte elemente care ies in evidenta se numara si volanul sport in varianta standard, dar si emblema distinctiva Porsche pe tetiere, ca si ca insemnul "Platinum Edition" pe pragul usilor din fata.

In plus, sistemul Power Steering Plus, ca si incalzirea in scaunele din fata vin in varianta standard. Tot in varianta standard vei avea modulul de navigatie Porsche Communication Management. Cu un touchscreen de 7 inci TFT si 11 boxe care, combinat, scot 235 de wati, sistemul nu numai ca iti ofera asistenta dinamica pentru drum, ci iti asigura si un sunet optim in masina.

In Germania, pretul pentru Panamera Platinum Edition va fi de 79,707 euro (TVA inclus), in timp ce versiunea diesel va costa 82,206 de euro, iar Panamera 4 Platinum Edition se va vinde cu 87,323 de euro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Porsche Panamera Platinum Edition, #dotari standard Platinum Edition, #caracteristici Platinum Edition , #Masini de lux