Rolls Royce a vandut primul model de 1,2 milioane de dolari

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 09:26
2334 citiri
Rolls Royce a vandut primul model de 1,2 milioane de dolari

Producatorul auto Rolls-Royce a vandut primul model in valoare de 1,2 milioane de dolari, dintr-o gama menita sa ii ademeneasca pe cei mai bogati cumparatori. Modelul Phantom Dragon este destinat pietei din China, unde reprezentantii companiei anticipeaza o "explozie" a vanzarilor.

Clientii chinezi sunt interesati de dotari din ce in ce mai exotice, care justifica, intr-o oarecare masura pretul mare solicitat pentru modelul de Rolls-Royce Phantom Dragon, scrie Bloomberg.

Printre cele mai excentrice solicitari se numara dulapurile frigorifice pentru bauturi si detaliile grafice.

Din ce in ce mai multi cumparatori chinezi isi doresc sa aiba desene si inscriptii personalizate, imprimate pe caroseria masinii sau in interiorul acesteia. Primul model de Rolls personalizat in acest fel a fost vopsit in rosu, culoarea norocului in China si a avut mai multi dragoni inscriptionati in interior, in onoarea noului an chinezesc.

Comenzile au inceput inca din luna august, iar primul model a fost vandut in urma cu doua luni, potrivit lui Hal Serudin, purtator de cuvant al reprezentantei Rolls Royce din Singapore.

Producatorul britanic de masini de lux Rolls-Royce, parte a grupului german BMW, a vandut 3.538 de masini anul trecut, un nou record in istoria de 107 ani a constructorului auto.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Rolls Royce Phantom Romania, #Rolls Royce Phantom, #rolls royce , #Masini de lux