Rolls-Royce Ghost, iahtul tau pe patru roti

Sambata, 10 Martie 2012, ora 00:00
2865 citiri
Rolls-Royce Ghost, iahtul tau pe patru roti

Rolls-Royce Ghost este masina de lux potrivita pentru tine, daca ai realizat deja lucruri importante in viata, ai avut deja cateva masini scumpe in garaj si vrei sa te bucuri acum de ceva si mai bun.

Cu Rolls-Royce Ghost totul este posibil, in materie de design. Chiar daca ai de asteptat cateva luni pana primesti masina comandata, intr-un final te vei bucura de un adevarat iaht pe patru roti, fidel traditiei Rolls-Royce de a oferi clientilor calitate exceptionala si confort fara egal.

"Sunt si masini care pot fi personalizate in functie de dorintele clientilor. Totul e posibil, aceasta e diferenta intre o manufactura de acest gen si productia de masa, adica sunt anumiti specialisti acolo in fabrica la Rolls-Royce care pot face absolut totul posibil," a declarat Michael Schmidt, presedintele Automobile Bavaria Group, companie care detine si o unitate de service Rolls-Royce in Romania.

Tot ce trebuie sa stii despre Ghost

Liniile de design ale modelului Rolls-Royce Ghost sunt inspirate dupa forma unui iaht. Suprafete mari, neintrerupte se impletesc cu linii sculptate orizontal care confera si mai multa personalitate modelului.

In total, sunt disponibile 12 culori pentru vopseaua exterioara si, optional, pentru fiecare nuanta de vopsea in parte poate fi disponibila capota in alta culoare decat restul caroseriei.

La interior, echipa de design a optat pentru o ambianta contemporana, dar a ramas fidela traditiei Rolls-Royce, de a oferi clientilor o calitate exceptionala a materialelor si confort fara egal. "Simplitatea este cel mai dificil principiu de design" este motto-ul dupa care a fost construit modelul Ghost.

Pretul de baza este de 230.000 de euro, dar la aceasta suma se pot adauga diferite echipamente optionale sau anumite elemente individuale cerute de proprietari si care costa suplimentar, a declarat Florin Cepraga, reprezentant Automobile Bavaria Group Romania.

Ce ascunde Rolls-Royce Ghost sub capota

Rolls-Royce Ghost este propulsat de un motor V12 twin-turbo de 6,6 litri capabil sa genereze 563 de cai-putere.

Aceste cifre asigura limuzinei o acceleratie de 4,7 secunde de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Cuplul motor de 780 Nm este disponibil de la numai 1.500 de rotatii pe minut, ceea ce face ca puterea sa fie transmisa in mod imediat si extrem de rafinat.

Cutia de viteze automata in 8 trepte asigura, pe langa emisii mai mici de dioxid de carbon, si un consum de carburant redus raportat la putere si cilindree.

Potrivit datelor producatorului, emisiile de dioxid de carbon sunt de 317 grame pe kilometru, iar consumul mixt de carburant se cifreaza la 13,6 litri la 100 de kilometri.

Centrul de service din Baneasa este singurul punct de lucru acreditat de Rolls-Royce pe o raza de 1.000 de kilometri, iar in Romania sunt inscrise in circulatie 67 de limuzine Rolls-Royce.

Ghost a fost creat special pentru tine

Clientul de Ghost este cel care a reusit sa realizeze anumite lucruri in viata si care vrea sa se bucure acum de tot ce este mai bun, spun oficialii brandului.

"In general, sunt oameni care mai au sau au mai avut masini scumpe, de peste 150.000 de euro, si care acum vor sa incerce ceva mai bun," a recunoscut Michael Schmidt.

"Cand Rolls-Royce a lansat oficial modelul Ghost, toata lumea a fost de acord ca va deveni un best-seller, ceea ce s-a si intamplat. Vanzarile record raportate de Rolls-Royce Motor Cars anul trecut au fost posibile tocmai datorita acestui model Ghost, care a reusit sa impuna noi standarde intr-una din cele mai competitive industrii din lume: cea a masinilor de lux", a mai spus Schmidt.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Rolls Royce Ghost, #Rolls Royce personalizare, #personalizare masini de lux , #Masini de lux