SUV ca pentru seici. Noul Lexus LX 570 este o culme a opulentei auto

Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 00:00
4992 citiri
SUV ca pentru seici. Noul Lexus LX 570 este o culme a opulentei auto
Foto: Lexus

Lexus si-a lansat noul SUV de lux direct in Emiratele Arabe Unite, unde pasiunea seicilor bogati pentru masinile puternice de lux este deja arhicunoscuta. Iar, din acest punct de vedere, Lexus LX 570 are cu ce se lauda.

Modelul care se anunta una din masinile de top ale anului 2016 are chiar si cateva imbunatatiri aduse pentru a spori siguranta si usurinta la sofat, dar si aspectul SUV-ului, anunta portalul Luxury Society.

O imagine noua

Imaginea de lux si senzatia de forta transmisa de Lexus 570 este mult imbunatatita prin adaugarea unor elemente noi de design care restilizeaza exteriorul si interiorul masinii.

Noua grila frontala a masinii impreuna cu perechea tripla de faruri LED adaugate SUV-ului dau impresia de forta eleganta degajata de masina de lux.

Finisajele din interior sunt si ele un model de opulenta adaugate pentru a incanta clientii cu pretentii deosebite ai divizei de lux de la Toyota.

Interiorul este recreat in conformitate cu conceptul "Human Oriented" lansat chiar de Lexus, toate comenzile fiind amplasate in zone direct accesibile soferului sau pasagerilor ceea ce imbunatateste experienta traita la volanul unui Lexus LX 570 in varianta de lux.

Masina beneficiaza si de un nou sistem de transmisie cu 8 viteze, ceea ce se traduce printr-o mai buna distributie a puterii motorului si o importanta economie la consum.

Noul SUV Lexus introduce si mai multe tipuri de a sofa in functie de terenul parcurs si dispozitia soferului.

Stilul Comfort se potriveste croazierelor pe distante lungi, in timp ce Sport si Sport+ dau un plus de adrenalina prin dinamismul transmis de masina, iar in modul Eco poti fi sigur ca masina isi va dovedi cu adevarat capacitatea de a face economie la consumul de carburant.

Un plus de atentie acordat sigurantei pasagerilor si masinii il reprezinta sistemul Lexus Safety +, cu pachet de atenuare a socurilor, sistem de detectie a pietonilor, sistem radar de ghiudaj si alarma pentru evitarea derapajelor necontrolate.

Una peste alta, la preturi cuprinse intre 90.000 si 115.000 euro, noul Lexus LX 570 este un SUV care adauga un nou stil si noi performante pentru soferii care indragesc masinile de lux.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#masina lux, #SUV Lexus, #Lexus LX 570, #imbunatatiri Lexus LX 570 , #Masini de lux