Treci la volanul unui roadster Caterham Seven 420R

Sambata, 29 Iulie 2017, ora 00:00
3647 citiri
Treci la volanul unui roadster Caterham Seven 420R
Foto: Luxatic

Vara aceasta poti da dovada de stil in timp ce te afisezi pe sosea la volanul unei masini cu aspect de bolid clasic de circuit.

O editie speciala a masinilor Caterham te poate face posesorul unui model Seven 420R, copiat dupa legendara masina de curse lansata in urma cu 60 de ani, relateaza Luxatic.

Doar 10 exemplare ale seriei Caterham Seven 420R vor fi lansate de firma britanica, ca un omagiu adus modelului Seven de acum 6 decenii, cand facea furori pe circuitul Donington Park.

Masina are tot ce-i trebuie pentru a iesi in evidenta, mai ales daca prinzi portiuni libere de drum in fata ta.

Decorat cu vestitul steag britanic, roadsterul in editie limitata vine dotat cu un motor Ford Duratec de 2 litri, capabil sa iti ofere senzatiile tari dorite, gratie celor 210 CP de sub capota.

La prima vedere, rotile de 13 inchi iti vor parea prea mici pentru o masina pe care vrei sa o simti pornind energic la drum, dar trebuie sa tii cont ca vorbim de un roadster cu aspect clasic, care adauga totusi si cateva dotari moderne: cutie cu 6 viteze Sadev, o suspensie excelenta si o caroserie ultra-usoara, la fel ca si barele custii de protectie.

Poti, de asemenea, sa optezi pentru un model ca de circuit, cu sasiu de tip S3, sau pentru unul ceva mai spatios, montat pe o platforma SV.

Cat despre stil, nici nu incape vorba, pe langa imaginea ravasitoare a roadsterului Caterham, masina fiind decorata cu detalii care sa ii scot in evidenta pedigriul de automobil de circuit.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
#roadster Caterham, #editie limitata Caterham 7, #Caterham Seven 420R, #masini clasice , #Masini de lux