Vezi cat va costa noul model BMW

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 14:18
3304 citiri
Vezi cat va costa noul model BMW

Importatorul marcii BMW in Romania va lansa in prima parte a anului viitor noul model M5, care va fi disponibil la dealerii locali cu preturi incepand de la 107.000 euro cu TVA inclusa, au anuntat reprezentantii companiei.

Noua generatie M5 este echipata cu un motor pe benzina care dezvolta 560 de cai putere, cu 53 cai mai mult fata de modelul anterior.

Automobilul din categoria sport premium accelereaza de la zero la suta de kilometri in 4,4 secunde si atinge o viteza maxima de 250 kilometri pe ora, insa in cazul achizitiei pachetului M Driver, M5 poate ajunge pana la 305 kilometri pe ora.

Consumul mixt de carburant al noului model este de 9,9 litri la 100 kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 232 grame pe kilometru.

M5 are o lungime de aproape cinci metri, iar latimea este de 2,1 metri.

Printre altele, noul model este dotat cu sistemul Start/Stop, tehnologie care permite recuperarea energiei la franare, fiind transformata in energie electrica si stocata in baterie.

In primele zece luni ale anului, in Romania au fost inmatriculate 1.409 automobile BMW, cu 18% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#BMW M5 lansare Romania , #Masini de lux