VIP pentru o zi? Inchiriaza o limuzina

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
5532 citiri
VIP pentru o zi? Inchiriaza o limuzina
Inchirierea unei limuzine reprezinta o alegere unica

Inchirierea unei limuzine reprezinta o solutie optima, daca vrei sa mergi la o nunta sau la un botez. De asemenea, poti inchiria o limuzina pentru sarbatorirea, intr-un mod inedit, a onomasticii ori a zilei de nastere.

Trebuie sa mergi la o nunta sau la un botez, dar nu ai masina personala. Inchirierea unui taxi nu reprezinta o optiune, mai ales ca evenimentul respectiv este unul deosebit de important. Ce parere ai despre inchirierea unei limuzine?

Inchirierea unei masini ramane o solutie optima, la indemana si relativ acceptabila, din punct de vedere al pretului. De obicei, persoanele care inchiriaza o limuzina fac acest lucru pentru ca isi doresc o aparitie spectaculoasa la propria nunta.

Intr-adevar, sa cobori dintr-o limuzina stilata poate fi un sentiment foarte placut, mai ales ca agentiile care se ocupa de astfel de inchirieri propun preturi care incep de la 89 de euro.

Una dintre firmele care inchiriaza limuzine este High Class Limos (highclasslimos.ro). Compania a intocmit o oferta de pret in asa fel incat sa corespunda tutoror exigentelor. Pachetul Star preuspune inchirierea limuzinei pentru o ora, pentru 89 de euro.

Tot pentru acelasi timp poti cumpara pachetul VIP, pentru care vei plati cu 20 de euro in plus. Romantic Gold costa 149 de euro si include, in plus, sampanie acoperita cu foita de aur comestibila, un buchet de 5 trandafiri si o cutie de bomboane.

Pachetele VIP sunt de doua tipuri. Primul dureaza trei ore si presupune si are un pret de 299 de euro. Pentru doua ore in plus, vei plati 449 de euro. Cel mai scump pachet oferit de aceasta firma valoareaza 699 de euro. Acesta se numeste "Cea mai frumoasa zi" si le pune limuzina la dispozitia doritorilor, pe parcursul a 24 de ore, in limita a 100 de kilometri. Pentru orice kilometru in plus vei plati 1,2 euro.

Toate pachetele, cu exceptia celui Star presupun inchirierea limuzinei cu sofer (imbracat in costum negru si manusi albe), barul complet dotat cu bauturi alcoolice si non-alcoolice si diferite snacksuri.

Limuzine ViP este o alta companie care se ocupa cu aceste servicii. De aici poti inchiria o limuzina pentru nunta sau botez, pentru transferul de la aeroport sau pentru sarbatorirea onomasticii. Spatiul interior este dotat pentru a satisface orice cerinte de confort si discretie si poate fi un loc foarte bun pentru discutii de afaceri.

Daca esti un om de afaceri, serviciu de inchiriere limuzina pentru transport de la aeroport ar fi un mod ideal pentru tine si partenerii tai de afaceri de a calatori. O limuzina poate fi inchiriata pentru ziua de nastere cu ora sau pe zi, fiind incluse si alte servicii cum ar fi bauturi alcolice sau analcolice si sofer.

De mult ori, serviciile de inchiriere limuzina sunt folosite de parinti pentru a transporta copii sau adolescentii catre locatia stabilita pentru eveniment, astfel ei pot sa se distreze impreuna in timpul transportului.

De luni pana vineri, inchirierea unei limuzine costa, pe ora, 70 de euro. Tariful poate depasi cateva sute de ore, pentru pachetele care au mai multe servicii incluse. Limuzine Vip are si mai multe oferte speciale. De exemplu, pentru patru ore platite, primesti o ora gratis. Cu ocazia zilei de nastere, de Valentine's Day, de 8 Martie si 1 Mai primesti un discount de 25%.

O alternativa mai ieftina reprezinta limo-rent.ro. Aici preturile incep de la 15 euro, pentru o limuzina Mercedes-Benz E Class. Daca vrei sa folosesti limuzina pentru transfer de la aeroport vei plati minim 50 de euro, in timp ce pentru un tur al orasului, de cel putin doua ore, vei scoate din buzunar minim 35 de euro.

Aceasta firma iti ofera si posibilitatea inchirierii unei limuzine pentru deplasari in afara Bucurestiului. Pentru un drum pana la Constanta, de exemplu, vei plati cel putin 132 de euro, in timp ce pentru Bucuresti Sinaia vei scoate din buzunar minim 70 de euro. La acesti bani se adauga TVA, pretul de intoarcere al limuzinei, cazarea si diurna soferului, daca este vorba de mai multe zile.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#inchiriere limuzina, #inchiriere limuzina transfer aeroport, #inchiriere limuzina onomastica , #Masini de lux