LA Auto Show a ajuns la final. Vezi cele mai tari aparitii

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 08:24
2820 citiri
LA Auto Show a ajuns la final. Vezi cele mai tari aparitii
Foto: Audi/ Sursa: Engadget

Los Angeles Auto Show Editia 2011 a ajuns la final dupa doua zile de surprize "electrice" pentru lumea auto. Astfel, la LA Auto Show au fost prezentate cele mai noi si mai inovatoare masini verzi, cu Audi, Honda si Ford ca personaje principale.

Audi si-a prezentat masina concept Hibrid E-Tron Spyder, Croatia si-a prezentat primul prototip electric DOK-ING XD, iar Honda a prezentat mult anticipata versiune electrica pentru 2013 a modelului Fit, potrivit Engadget.

Honda a facut valuri, de asemenea, la salonul auto de pe coasta de vest cu modelul sau Civic Natural Gas, care a luat premiul "Masina verde a anului". Titlul i-a fost acordat intrucat s-a dovedit a fi masina care are cea mai curata combustie interna certificata de EPS.

In plus, Ford si-a anuntat lansarea noului sau hibrid electric EVOS, care va ajunge pe piata anul viitor.

Pe langa aparitiile electrice, la LA Auto Show au mai fost prezentate si cateva modele inedite, pentru a condimenta putin atmosfera. Astfel, designerii de la Land Rover au prezentat modelul DC100, un concept imbunatatit menit sa inlocuiasca modelul Defender 90, un model 4&4 care inca se produce in intreaga lume, dar care nu dispune de tehnologia suficient de inalta pentru airbag-uri.

La subsolul salonului auto, organizatorii au gazduit camionete unice de colectie, expuse special pentru artistii din muzica, dar si pentru actorii care adora sa achizitioneze masini iesite din comun, scrie PickupTrucks.com.

Chiar si Chevrolet si-a expus o camioneta-decor care marcheaza aniversarea a 100 de ani de existenta a companiei, pe langa cele doua modele Spark, un Volt si un ZL1 Camaro Convertible.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
Mașinile electrice chinezești ajung în Europa. Când începe producția firma Chery Auto și în ce țară
Mașinile electrice chinezești ajung în Europa. Când începe producția firma Chery Auto și în ce țară
Chery Auto din China a semnat un acord cu EV Motors din Spania în vederea înfiinţării unei companii mixte pentru a produce maşini la prima sa fabrică din Europa, au anunţat marţi, 16...
#LA Auto Show, #salonul auto Los Angeles, #masini electrice , #Masini electrice