Masina anului 2012, Opel Ampera, este lansata in Romania

Joi, 26 Iulie 2012, ora 13:54
3382 citiri
Masina anului 2012, Opel Ampera, este lansata in Romania

Automobilul va fi distribuit de compania Opel Di-Bas, distribuitor in reteaua Opel Romania.

Opel Ampera are sistem de propulsie Voltec si ofera confort pasagerilor, spatiu pentru bagaje si o autonomie de peste 500 kilometri, anunta compania.

Partenerul Opel pune la dispozitia clientilor sai atat un model de showroom, cat si o masina de drive test. Ampera poate fi comandat in Romania, iar dealerul Opel asigura si operatiunile service de specialitate pentru modelul electric.

Oferind posibilitatea parcurgerii unei distante intre 40 si 80 de kilometri in mod exclusiv electric cu un plin de baterie, Ampera aduce utilizatorului si conditii de exploatare atractive si comode: intervale de revizie de 30.000 de kilometri sau un an de zile si garantia Opel de opt ani sau 160.000 kilometri pentru baterie si sistemul electric de propulsie.

Valoarea primei revizii pentru Ampera este estimata la aproximativ40 euro, in timp ce costurile cumulate ale reviziilor pentru primii 5 ani sau 150.000 km se ridica la maximum 600 euro.

Pe parcursul exploatarii sale, costurile de revizie pentru modelul electric sunt comparative cu cele ale Corsa 1.3 CDTI. Fata de Insignia 2.0 CDTI, primul an de utilizare aduce un avantaj de cost de 77% in favoarea Ampera, valoare ce creste pe parcursul exploatarii. In cel de-al treilea an de utilizare, diferenta ajunge si la pana la 84% costuri mai reduse pentru Ampera.

De la inceputul activitatii sale, DiBas a comercializat peste 10.000 de automobile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Opel automobile electrice, #Opel Ampera lansare Romania, #Opel Ampera caracteristici tehnice , #Masini electrice