Schimbarea kitului de ambreiaj

Joi, 12 Februarie 2015, ora 13:47
1329 citiri
Schimbarea kitului de ambreiaj

Piata auto ofera foarte multe variante de kituri de ambreiaj. Fiecare ambreiaj efectueaza acelasi tip de proces, respectiv cuplarea si decuplarea puterii motorului catre roti.

Cu toate acestea, pentru fiecare automobil exista diferite tipuri de kituri de ambreiaj: unele sunt proiectate sa se ocupe de nevoie de conducere de zi cu zi, iar altele sunt special proiectate pentru performanta si situatii dificile.

Semnele unui ambreiaj uzat

Exista cateva metode care va pot ajuta sa constatati starea ambreiajului. Ascultati cu atentie eventualele zgomote aparute atunci cand actionati pedala - fie pentru apasare sau pentru eliberare. Desemenea, incercati sa observati daca apar anumite vibratii in timpul actionarii. Daca pedala este gripata sau prea moale sau daca punctul de actionare al pedalei este foarte ridicat, mai mult ca sigur aveti de-a face cu un ambreiaj uzat.

Inlocuirea volantei

Schimbarea ambreiajului nu necesita neaprat si inlocuirea volantei. Cu toate acestea, este recomandat ca volanta sa fie cel putin reconditionata, in primul rand pentru ca este mult mai inteligent sa se lucreze la aceasta piesa in timpul in care cutia de viteze este deja desfacuta.

Alegerea unui nou kit

Atunci cand va aflati in fata alegerii unui nou kit de ambreiaj pentru masina, este important sa bazati decizia pe nevoile dvs. Trebuie sa aveti in vedere conditiile in care veti utiliza vehicului. Astfel, puteti alege corect speranta de viata si performanta componentei.

Alegerea unui kit aftermarket reprezinta varianta cea mai inteligenta pentru masinile personale, de navetisti sau pur si simplu de oras. Raportul calitate-pret fiind motivul principal in spatele acestei alegeri.

Daca doriti sa utilizati vehiculul pentru a transforma marfa, desi acesta poate nu a fost destinat pentru acest tip de activate, trebuie sa va orientati catre kituri de ambreiaj destinate modelelor cu aceste activitati.

Insa, daca autmobilul are imbunatatiri de tip tuning, trebuie sa consultati un specialist pentru alegerea unui kit de ambreiaj mai performant, care sa functioneze bine impreuna modificarile aduse.

Daca sunteti nevoit sa cumparati un ambreiaj nou, o cautare de tipul piese auto ieftine nu va va aduce mereu in fata unui magazin care sa ofere acest tip de piese. Incercati variante mai concrete precum kit ambreiaj VW sau kit ambreiaj Audi pentru rezultate mai bune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#kit ambreiaj masina, #schimbare ambreiaj, #kit ambreiaj VW, #kit ambreiaj Audi , #Masini ieftine