Bufori MK III La Joya

Miercuri, 22 Martie 2006, ora 13:52
1218 citiri

Compania Bufori a lansat prima masina, construita integral manual, in urma cu 19 ani in Australia.Din acel moment acest nume a atras multe canale media dar si atentia multor oameni cu bani din intreaga lume.

Chiar de la debutul companiei, Bufori Motor Car Company a evoluat si s-a dezvoltat ca un producator prestigios de masini sport construite in totalitate manual. Compania a atras atentia presei internationale si a iubitorilor de masini de o inalta calitate din aproximativ 40 de tari.

Atat unitatea de productie cat si cea de cercetare si de dezvoltare s-au mutat, in 1999, din Australia la noua uzina din Kuala Lumpur.

Cu ceva timp in urma, constructorul Bufori a prezentat cea de-a cincea generatie de automobile, Bufori MK III La Joya.

O adevarata capodopera, Bufori MK III La Joya incorporeaza tehnologia de ultima ora din punct de vedere al sigurantei, securitatii si performantei, cu luxul deosebit pentru clientii foarte atenti la detalii.

Principalele caracteristici ale coupe-ului de doua locuri sunt: motor V6 racit cu apa, scaun ergonomic cu 14 pozitii de reglare, sistem de navigatie prin satelit activat cu ajutorul vocii, telefon cu tehnologie bluetooth activat cu ajutorul vocii, sistem de avertizare audio si video pentru parcarea cu fata si cu spatele, cutie de viteze automata, ABS, EBD, sistem de control al tractiunii.

Calitatea fiind cuvantul de baza pentru Bufori, automobilele produse de aceasta companie au trecut toate testele privind standardele de calitate din Australia si Europa, pentru a numi doar doua dintre cele mai mari piete pe care aceste automobile vor putea circula.

Masini Noi si Masini Rulate

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...