Cum iti poti transporta bicicleta fara sa instalezi suport pe plafonul autovehiculului. Honda a gasit solutia

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 13:56
2375 citiri
Cum iti poti transporta bicicleta fara sa instalezi suport pe plafonul autovehiculului. Honda a gasit solutia

Mersul pe bicicleta este tot mai popular si producatorii de autoturisme incearca sa tina pasul cu nevoia clientilor de a se deplasa si pe doua roti.

Honda a construit noul model Civic, versiunea break, astfel incat spatiul din interior sa se plieze si pe transportarea de biciclete copii si adulti, fara sa fie nevoie de demontare.

Bicicleta este un mijloc tot mai popular de deplasare, mai ales intr-o societate in care sportul are tot mai putin loc in viata cotidiana. In plus, este si un mijloc de transport ecologic.

Asa se face ca vanzarile de vehicule pe doua roti au crescut de la un an la altul si continua sa creasca. In paralel, se dezvolta tot mai multe de piste de biciclete pentru copii si adulti, astfel incat sa puteti sa va deplasati in siguranta.

Producatorii de autovehicule incearca si ei sa tina pasul cu tendintele si dezvolta modele care sa faca mai usor transportul bicicletelor.

Honda propune pentru versiunea break a noul model Civic un spatiu generos in care pot fi transportate biciclete pentru copii sau pentru cei mari.

Spatiul destinat bagajelor poate fi transformat, daca se pliaza banchetele din spate, intr-un spatiu de transportat biciclete. Acestea incap in picioare, fara sa fie nevoie de demontare.

Producatorul japonez a dus ideea pana la capat si noul Honda Civic Tourer are si un dispozitiv de prindere a bicicletelor, care a fost denumit "In-car Bycicle Rack".

Cei de la Honda sustin ca aceasta idee "imbunatateste siguranta si consumul de carburant in comparatie cu suporturile atasate pe plafon sau pe capacul portbagajului".

Suportul interior de biciclete pentru copii sau pentru cei mari poate fi comandat in sistem simplu sau dublu. In cazul celui simplu, este nevoie de rabatarea doar a unei parti din bancheta din spate, ceea ce inseamna ca in masina pot calatori trei persoane cu tot cu bagaje. In cazul suportului dublu, in masina ramane spatiu doar pentru doua persoane.

Ideea este destinata mai ales celor care iubesc deopotriva calatoriile si drumetiile pe bicicleta si inlocuieste suporturile clasice de pe plafon sau atasate in spatele autovehiculului.

In versiunea fara scaune rabatabile, Honda Civic Tourer ofera o capacitate a portbagajului de 624 de litri si poate ajunge pana la 1.668 de litri, daca banchetele sunt rabatate.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#suport bicicleta copii, #biciclete copil online, #Honda suport bicicleta , #Masini noi