Ford B-Max: Sistemul de sunet, reglat cu muzica de toate genurile

Marti, 07 Februarie 2012, ora 13:34
1828 citiri
Ford B-Max: Sistemul de sunet, reglat cu muzica de toate genurile

Inginerii de la Ford au folosit un playlist eclectic de muzica pentru a perfectiona sistemul audio al noului model B-Max, utilizand piesele unor artisti foarte diferiti ca gen, precum Black-Eyed Peas, The Eagles, Radiohead sau Vivaldi.

Fiecare autoturism, ca si fiecare incapere sau sala, poseda calitati acustice unice. Dimensiunea si forma habitaclului, materialele din care sunt alcatuite scaunele sau bordul, raportul dintre sticla si otel, toate acestea afecteaza calitatea sunetului din interiorul unui autoturism nou", se arata intr-un comunicat transmis de companie.

Astfel, specialistii au utilizat un playlist format din piese ale artistilor Radiohead, Black-Eyed Peas, Fugees, The Eagles, John Coltrane, dar si opere ale compozitorilor Vivaldi sau Carl Orff.

Piesele artistilor au rulat de mii de ori compozitiile acestora pentru a regla sistemul audio al monovolumului.

"Piesele pe care le-am folosit ne-au ajutat cu adevarat sa identificam elementele care aveau nevoie de reglaj. Insa dupa ce le-am ascultat de mii de ori, nu cred ca mai vreau sa le aud vreodata", a spus unul din reprezentantii echipei care a participat la ajustarea sistemului audio.

Noul model Ford B-Max va fi disponibil cu un sistem audio marca Sony. Acesta include opt difuzoare si un amplificator Sony de 4 x 25 wati.

Utilizatorii pot selecta muzica din unitatea radio/CD incorporata, care include un sistem Digital Audio Broadcast, sau de pe playerele lor muzicale portabile, conectate prin USB sau Bluetooth.

Modelul B-Max este fabricat exclusiv la uzina Ford de la Craiova si va fi lansat in luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Reprezentantii companiei au spus ca in acest an vor fi produse 60.000 de unitati B-Max, iar pentru anul viitor estimeaza constructia a cel putin 100.000 de masini.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Ford BMax, #reglaj sunet ford bmax, #sistem sunet ford bmax , #Masini noi