Mercedes SL400, masina creata cu un singur scop: placerea de a porni la drum

Sambata, 09 Mai 2015, ora 00:00
2620 citiri
Mercedes SL400, masina creata cu un singur scop: placerea de a porni la drum
Foto: N24

Mercedes SL400 este o masina creata pur si simplu pentru placerea de a conduce, asadar iese din tiparul executive cu care te-ai obisnuit.

Nu are rost sa cauti spatiul confortabil sau porbagajul incapator la acest roadster elegant. Masina este creata cu un singur scop, acela de a-ti oferi bucuria libertatii la drum intins, remarca reporterii Bloomberg.

Pur sange german

In afara larghetei spatiului interior si a unui portbagal incapator, Mercedes SL400 le are pe toate. Roadsterul este o adevarata masina pur sange germana, trepidand elegant sub forta celor 329 CP scosi de motorul turbo V6.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 5,1 secunde, din acest punct de vedere automobilul concurand cu Jaguar F-Type. Nu vei avea insa betia vitezelor extreme, fiindca SL400 nu defileaza alaturi de Porsche 911, BMW M3 sau Audi R8 Spyder.

Roadsterul este conceput mai degraba pentru a te lasa sa te bucuri de o viteza de croaziera peste medie, dovedindu-se agil si extrem de stabil pe drumuri sinuoase.

Designul sau este o adaptare moderna a liniei sport data seriei SL300, creata in urma cu peste sase decenii, iar odata trasa capota peste coupe vei observa cat de sculpturala este forma acestei masini.

In ceea ce priveste plafonul retractabil, acesta este construit din panouri de sticla care, prin simpla apasare a unui buton pot deveni transparente sau opace pana la negru.

Pentru a compensa lipsa spatiului generos de la interior si a preveni efectele nedoriteale bataii vantului, tetierele sunt dotate cu rasuflatori de aer cald care iti creaza o senzatie de confort in zona cefei si a gatului.

Sistemul dual-clima din interior, scaunele cu functie de masaj si soundul redat de sistemul audio Bang&Olufsen fac din micul roadster un partener de incredere la drum lung.

Mercedes SL400 pleaca de la un pret de 85.000 de euro, dar poate evolua pana la 100.000 in functie de dotarile optionale pe care vrei sa le adaugi masinii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#masina sport Mercedes, #Mercedes SL400 roadster, #pret Mercedes SL400 , #Masini noi