Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mitsubishi Eclipse Cross sparge toate tiparele!

Mitsubishi Eclipse Cross sparge toate tiparele!


Salonul Auto de la Geneva 2017 a reprezentat un punct de cotitura pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC) datorita premierei mondiale a noului Eclipse Cross SUV Coupe compact - primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors.

Eclipse Cross extinde baza de clienti Mitsubishi Motors, pe langa ASX (prezent si viitor) si Outlander (prezent si viitor) dand o noua directie marcii si construind pe baza a cinci piloni principali ai produsului: design, maiestrie japoneza, dinamica condusului, ambalaj Inteligent si caracteristici inovatoare, se arata intr-un comunicat al marcii.

Un SUV Coupe cu aspect ager si cu un stil de condus sportiv, care va inaugura de asemenea noul limbaj de design al MMC aducand o multime de noi si inovatoare caracteristici segmentului.

Eclipse Cross va fi intai trimis in Europa in ultimul trimestru al anului 2017 (lansarea retail va avea loc spre finalul anului 2017 / inceputul lui 2018, in functie de piete) iar apoi va aparea in Japonia, America de Nord, Australia si alte regiuni.


Ducand marca Mitsubishi Motors acolo unde este intr-adevar locul ei, MMC s-a lansat in urmatoarea sa calatorie, transformand 80 de ani de experienta 4WD (de la PX33 1936 cu tractiune integrala), 35 de ani de expertiza SUV (de la Pajero initial din 1982), precum si 30 de ani de tehnologie All-Wheel-Control (de la Galant VR4 Dynamic Four 1987 initial), in valori pentru viitor.

Rezultatul acestei viziuni il reprezinta noua generatie de SUV-uri, Eclipse Cross 2017 fiind primul dintre acestea.

In exteriorul vehiculului, cea mai buna dovada poate fi gasita la culoarea rosie noua cu saturatie ridicata dezvoltata pentru Eclipse Cross - acest rosu semi-transparent este alcatuit din sase straturi, stratul rosu fiind aplicat peste (printre altele) un strat argintiu metalizat + strat transparent, inainte de a fi la randul lui acoperit cu un strat transparent final.

Acest proces inovator destul de delicat presupune o succesiune de trei etape de uscare cu caldura, in timp ce programele special dezvoltate au scopul de a controla grosimea uniforma a straturilor si a asigura un finisaj general de inalta calitate.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 10396 ori
Citeste mai multe despreMitsubishi Eclipse Cross SUV