Modelul HST - mai mult rafinament pentru Range Rover Sport

Vineri, 31 Martie 2006, ora 16:16
1191 citiri

Range Rover Sport, cel mai dinamic Land Rover de pana acum, capata si mai mult rafinament odata cu lansarea modelului HST.Versiunea HST aduce, ca element de noutate, atat o serie de echipamente noi cat si un design atragator, inspirat din conceptul Range Stormer, prezentat la Detroit in ianuarie 2004.

Range Rover Sport HST este inzestrat cu o trapa actionata electric, geamuri fumurii pe spate, posibilitate de comutare intre tractiunea integrala si tractiunea doar pe rotile din fata si, la interior, ornamente din lemn de stejar. La exterior, pe baza conceptului Range Stormer, modelul HST are montate doua spoilere, unul in partea frontala si unul in spate, si o noua grila redesenata. Priza de aer din fata este montata ceva mai jos decat la Range Rover Sport iar in spoiler sunt montate doua proiectoare de ceata.

Impactul vizual este sporit si de jantele din aliaj usor de 20 de inci, de cele doua guri de aerisire din aluminiu, cu aspect cromat, pozitionate in partea superioara a aripilor din fata si a oglinzilor retrovizoare, special create pentru acest model si vopsite in culoarea caroseriei.

Range Rover Sport HST este disponibila in 5 variante de culori: gri Bonatti, albastru Cairns, negru Java, rosu Rimini si argintiu Zermatt.

Range Rover Sport continua sa fie un succes foarte mare al constructorului Land Rover, dovedindu-se un automobil care ofera atat performante off-road foarte bune cat si confort si rafinament, precum sedanurile de lux.

  Masini Noi si Masini Rulate

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...