Noul MINI Roadster: O masina mica si plina de viata

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 00:00
3323 citiri
Noul MINI Roadster: O masina mica si plina de viata

Noul MINI Roadster, primul MINI decapotabil cu doua locuri, a fost lansat in Romania si reprezinta o varianta imbunatatita a clasicului MINI Cooper de care multi s-au indragostit deja.

MINI Roadster este o masina mica si plina de viata. Miniona si compacta, nervoasa si agila, masina ascunde cu discretie un motor puternic, dar silentios, care iti ofera aripi in traficul de varf. Iar titlul de "Engine of the Year", pe care l-a castigat cinci ani la rand pentru categoria sa, confirma un temperament vulcanic.

Elementele urbane si trapa decapotabila fac din noul model MINI Roadster o masina care impresioneaza fie ca o conduci spre o intalnire de afaceri, fie intr-o plimbare relaxanta din serile de vara.

MINI Roadster in Romania

MINI Roadster, cel de-al saselea model al producatorului britanic, a debutat in Romania, fiind disponibil pentru vanzari cu un pret incepand de la 19.300 euro.

Modelul este disponibil in patru variante de motorizare cu puteri intre 122 CP si 211 CP, un acoperis soft top, un portbagaj impresionat pentru un model din clasa lui (240 litri) si o serie de neegalat de echipamente optionale si accesorii de personalizare.

Masina asigura un raspuns excelent si o acceleratie remarcabila in traficul cotidian. Unul dintre cele mai avansate sisteme de suspensie din segment, sasiul deosebit de rigid si designul general tipic MINI, cu console scurte si rotile impinse cate exterior, asigura agilitatea atat de specifica marcii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#review MINI Roadster, #MINI Roadster Romania, #pret MINI Roadster , #Masini noi