Showroom Infiniti in Otopeni, din septembrie

Marti, 23 Iunie 2009, ora 14:04
1792 citiri
Showroom Infiniti in Otopeni, din septembrie

Infiniti va deschide, in luna septembrie, un showroom si un service proprii, in Otopeni. Investitia se ridica la aproximativ un milion de euro, a declarat brand managerul Infiniti, Mircea Eremia. Deschiderea magazinul de prezentare, programata pentru luna viitoare, a fost amanata datorita lipsei de finanatare.

"Pana la deschiderea showroom-ului si service-ului, service-area modelelor Infiniti va fi asigurata de catre specialistii Maserati ", a adaugat Eremia.

100 de unitati Infiniti pana in 2010

Infiniti, brandul premium al producatorului nipon de automobile Nissan, si-a propus comercializarea a 100 de unitati pe piata autohtona, pana la finele acestui an, au declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, reprezentantii distribuitorului de pe piata locala, AutoJapan.

"Pana la sfarsitul anului, ne-am fixat un target de 100 de unitati, dintre care 80 apartin modelului FX. Sunt deja comandate 50 de unitati, iar stocul cuprinde 20 de masini, care vor fi livrate proprietarilor pana la sfarsitul lunii august. Comenzile actuale vor fi onorate pana la sfarsitul lunii aprilie 2010", a declarat brand managerul Infiniti, Mircea Eremia.

Acesta nu a putut estima valoarea cifrei de afaceri pentru 2009, deoarece nu poate prognoza vanzarile de piese de schimb. Totusi, considera Eremia, 70% din cifra de afaceri va fi data de vanzarea de masini noi.

Modelele comercializate de Infiniti in Europa sunt G-Sedan, Coupe, Cabriolet- si SUV-urile FX si EX. 

AutoJapan, care face parte din grupul AutoItalia. In prezent, compania are sase angajati, urmand ca, pana la finele anului, numarul acestora sa se dubleze, in special prin deschiderea show-room-ului de la Otopeni.

Grupul AutoItalia este importatorul exclusiv pentru Romania al marcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong, Maserati, Infiniti si al motocicletelor Honda. Reteaua nationala a grupului cuprinde 34 de dealeri.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#euro, #infiniti, #nissan, #otopeni, #showroom , #Masini noi