Si business si de familie: Ai vazut noul Mercedes?

Sambata, 29 August 2015, ora 00:00
264962 citiri
Si business si de familie: Ai vazut noul Mercedes?
Foto: Flickr/Robert Basic

Vehiculul de familie V-Class este asteptat sa fie prezentat publicului la jumatatea lunii septembrie, masina reprezentand o noua abordare a stilului Mercedes in gama destinata vehiculelor de familie si business.

Practic, V-Class AMG Line este o dubita adaptata pentru a raspunde nevoilor unei familii in vacanta prin adaugarea tuturor caracteristicilor intalnite la divizia de lux AMG a producatorului german, remarca reporterii Extravaganzi.

Linia caroseriei a fost modificata si ea pentru a da o forma eleganta dubitei V-Class, iar interiorul este imbunatatit pentru a aduce tot confortul renumitelor limuzine Mercedes la dispozitia ta.

Foto: Wikimedia

Astfel se face ca Mercedes V-Class AMG beneficiaza de un plafon panoramic transparent care scalda intr-o lumina vie interiorul masinii.

Designul interior este modificat radical prin adaugarea elementelor cromate si de plastic rezistent, ca si prin noua tehnologie de infotainment adaugata la bordul masinii.

Foto: Mercedes-Benz

Spatiul pentru pasageri este imbunatatit prin adaugarea suporturilor pentru pahare cu becuri LED, iar intre randurile de scaune poti gasi mese pliante si porturi pentru iPad-uri.

Foto: Mercedes-Benz

Spatiul interior poate primi pana la 8 pasageri, indeajuns pentru a dovedi utilitatea vehiculului.

Caracterizat de liniile puternice si un spatiu interior generos, vehiculul poate fi folosit in calatoriile cu familia asa cum, la fel de bine, poate raspunde nevoilor unei deplasari in teren cu partenerii de afaceri.

Foto: Mercedes-Benz

Modelele vin dotate cu cutii de viteza manuale in 6 trepte sau automate cu 7 trepte de viteza 7G-Tronic, iar gama va beneficia de trei motorizari diesel cu 4 cilindri.

Trenul de rulare Agility Control confera siguranta si confort prin sistemul de amortizare selectiva adaugat masinii.

Toate aceste detalii dovedesc ca V-Class AMG Line este o masina functionala si atractiva capabila sa faca fata tuturor provocarilor vietii tale, fie ea cea personala sau profesionala.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#masina familie Mercedes, #Mercedes V Class AMG Line, #dotari lux dubita Mercedes , #Masini noi