SsangYong Kyron

Miercuri, 29 Martie 2006, ora 12:20
1686 citiri

SsangYong Kyron este un SUV masiv, puternic cu un raport calitate-pret foarte bun, creat sa exploreze cu succes taramurile salbatice.Intr-o perioada in care, din ce in ce mai multi europeni opteaza pentru masini din segmentul mic sau mediu, o aparitie de moda veche, fara o conotatie negativa, precum SsangYong Kyron este binevenita.

Din punct de vedere al designului exterior se pot spune doua povesti: una avand un caracter pozitiv, cealalta avand un caracter negativ. Partea frontala si cea laterala nu ies in evidenta foarte tare dar nici nu deranjeaza, creand chiar senzatia de bun gust. In schimb, parte din spate a masinii dezamageste. Este mult prea ridicata iar luneta este, in mod ciudat, prea mica.

Din fericire, la interior, impresioneaza spatiul oferit si finisajele. Atrage foarte tare designul butoanelor, in special cel al butonului cu ajutorul caruia se opteaza pentru a tractiune integrala sau doar pe 2 roti.

Confortul oferit de bancheta din spate este decent, spatiul pentru picioare fiind si el suficient. In podea, sub acest spatiu se gaseste si un loc pentru depozitare.

SsangYong Kyron se descurca destul de bine pe terenurile accidentate, gratie si garzii la sol care este destul de mare. Totusi, mare atentie in curbele rapide deoarece Kyron are tendinta de a se apleca destul de mult.

Modelul este propulsat de un motor de 2 litri derivat din tehnologia Mercedes, motor care este cam lenes la demaraj dar care se comporta foarte bine la drumuri lungi. Optional cumparatorii pot alege o cutie de viteze automata, care, desi se comporta bine, limiteaza si mai mult performantele motorului.

Raportul calitate-pret este unul care da sperante acestui model, desi versiunea cu tractiune pe doua roti pare lipsita de sens.

Masini Noi si Masini Rulate

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...