Tim Rent a Car - servicii de inchirieri auto avantajoase

Joi, 23 Februarie 2017, ora 16:20
2170 citiri
Tim Rent a Car - servicii de inchirieri auto avantajoase

Tim Rent a Car este o companie de inchirieri auto Cluj care presteaza servicii de rental car la standarde inalte de calitate.

Avantajele companiei

Cu o experienta vasta in aria serviciilor de transport persoane, compania se diferentiaza pe piata rent a car printr-o serie de avantaje:

1. Masini moderne de calitate: autoturismele puse la dispozitia clientilor fac parte din parcul auto propriu al companiei; modele de autoturisme sunt in pas cu cerintele pietei, dar si in pas cu tehnologia.

2. Preturi exceptionale: tarifele percepute pentru inchiriere sunt astfel gandite incat sa reprezinte un echilibru in raportul de calitate/pret.

3. Predare & preluare flexibila a autoturismelor: echipa Tim Rent a Car se straduieste sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, astfel ca acolo unde clientul are nevoie, compania preia sau preda masina; ba mai mult, clientii au posibilitatea de a prelua si de a preda masina inchiriata din locatia cea mai avantajoasa; de mentionat este faptul ca, serviciul de preluare si predare a autoturimelor in alte locatii decat Cluj-Napoca, este contracost.

4. Inchiriere simplificata: compania agreeaza procesele simplificate si rapide de inchiriere; procesul in sine este unul simplificat, rezervarea se poate realiza chiar si online, iar clientul nu pierde timp pretios completand o documentatie stufoasa.

Tim Rent a Car iti pune la dispozitie o flota diversificata de masini de inchiriat aeroport Cluj, astfel ca tu sa te poti folosi de masina de indata ce sosesti din calatorie. Compania se mandreste cu tarife avantajoase de rental car in raport cu cele practicate de catre concurenta. Intrucat compania nu detine un spatiu inchiriat in incinta aeroportului aceasta nu este nevoita sa perceapa costuri suplimentare pentru detinerea unui astfel de spatiu.

Locatii de preluare & predare

Ca si locatii de prestare a serviciilor, Tim Rent a Car ofera posibilitatea clientilor de a preda si prelua autoturisme in locatii cheie precum Cluj-Napoca (oras & aeroport), dar si Targu Mures, Oradea, Bistrita, Sibiu, sau alte locatii dorite de catre client. In functie de locatia aleasa, pot fi percepute comisioane suplimentare.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#inchirieri auto Cluj, #masini inchiriat aeroport Cluj , #Masini noi