Traficul in Defileul Jiului a fost reluat. Pe valea Oltului se incearca o noua detonare

Miercuri, 11 Ianuarie 2006, ora 06:52
1242 citiri

Circulatia prin Defileul Jiului, pe Drumul European 79, a fost reluata aseara, dupa ce lucratorii de la drumuri au curatat ambele sensuri de mers. Au trecut doua saptamani de la blocarea traficului rutier si feroviar pe Valea Oltului, iar circulatia ramane inchisa in zona localitatii Caineni.Circulatia prin Defileul Jiului, pe Drumul European 79, a fost reluata aseara, dupa ce lucratorii de la drumuri au curatat ambele sensuri de mers. Se merge insa cu dificultate si cu viteza redusa, pentru ca exista in continuare pericolul ca aluviuni sa curga de pe versant. Circulatia pe Valea Jiului, intre Targu Jiu si Petrosani a fost blocata complet ieri, timp de opt ore, dupa ce peste 2000 de tone de pietre si aluviuni s-au prabusit pe sosea, in zona numita Carligul Intors. Utilajele au sosit imediat, dar operatiunea de curatare a fost anevoioasa pentru ca nu exista spatiu de manevra, iar de pe munte cadeau pietre incontinuu. O stanca de peste 20 de tone s-a pravalit chiar in timp ce oamenii munceau la deblocarea drumului, dar lucratorii au reusit sa se fereasca la timp.

Au trecut doua saptamani de la blocarea traficului rutier si feroviar pe Valea Oltului, iar circulatia ramane inchisa in zona localitatii Caineni. Astazi va avea loc o noua explozie iar genistii spera sa dizloce muntele care blocheaza traficul. Sansele de reusita sunt insa destul de reduse, in ciuda optimismului afisat de autoritati.

Realitatea TV

Nextcar.ro - Viitoarea ta masina te asteapta! Masini noi si second-hand.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...