Aston Martin V8 Vantage S Blades: Esti sigur ca poti stapani aceasta fiara?

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 00:00
2567 citiri
Aston Martin V8 Vantage S Blades: Esti sigur ca poti stapani aceasta fiara?
Foto: Twitter/ Aston Cambridge

Vantage S, modelul iconic al britanicilor de la Aston Martin reapare pe piata sub o noua forma si intr-o editie speciala dedicate iubitorilor de masini sport britanice.

De aceasta data, Aston Martin Vantage imbraca o haina noua, argintie, si o forma mai sic pentru a onora celebra trupa de acrobatii aeriene a pilotilor Blades, dupa cum aminteste revista Luxatic.

Editia limitata Aston Martin V8 Vantage S Blades se prezinta chiar intr-o forma de zile mari, automobilului fiindu-i adaugate jenti din aliaj negru, un plafon negru si insertii portocalii care iti vor atrage privirea din prima.

Detaliile cromatice de negru si oranj se regasesc si in schimbarile efectuate in cabina, tapiteria scaunelor fiind realizata din piele neagra cu accente portocalii adugate finisajelor discrete.

Setul decoratiunilor interioare este completat de logoul echipei acrobatice Blades aduagat pe tetierele scaunelor.

Un GT Aston Martin V8 Vantage S Blades este de asteptat sa porneasca de la un pret de aproximativ 120.000 de lire sterline, dar pana la receptia ei s-ar putea sa mai astepti pana in luna martie a acestui an.

Oricum insa, din momentul in care te vei instala la volan poti fi sigur ca vei fi o aparitie de senzatie intr-un automobil la fel de argintiu ca un glont letal emis din pistolul agentului 007.

Sub capota vei regasi acelasi motor V8 de 4,7 litri, cu 430 CP, capabil de o propulsie de la 0 la 100 km/h in doar 4,8 secunde.

Ce ar trebui sa te faca sa dai zor cu precomanda masinii? Poate simplul fapt ca acesata nu va fi produsa decat in 5 exemplare, fiecare dedicata unuia din membrii legendarei echipe de acrobatii aeriene Blades!

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#masini de lux, #Aston Martin editie speciala, #Aston Martin V8 Vantage S Blades, #masini sport , #Masini scumpe