Iata noua limuzina E-Class preparata de Binz

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 00:00
4100 citiri
Iata noua limuzina E-Class preparata de Binz

Ai in garaj un E-Class, dar parca ti-ai dori ceva si mai mare? Celebrul producator de limuzine Binz tocmai a transformat cel mai nou model din clasa E de la Mercedes, ultimul facelift, intr-o limuzina cu 6 usi.

Dupa reusita din 2010, cu modelul E-Class W212, ultima bijuterie a germanilor specializati in prepararea limuzinelor este gata sa atraga toate privirile pe sosea si sa cucereasca podimul gamei de mare lux si anul acesta.

Dupa ce Mercedes-Benz a lansat ultimul facelift al clasei E, cei de la Binz n-au stat pe ganduri si i-au adaugat noului model inca o pereche de usi, arata Digital Trends.

Limuzina atinge astfel aproape 6 metri lungime, dupa ce ampatamentul a marit cu peste un metru. Totusi, modificarile nu i-au adus nici 250 de kilograme in plus, multumita materialeor usoare de ultima generatie folosite.

Noua limuzina E-Class preparata de Binz poate fi comandata in varianta cu 6 sau cu 8 scaune si cu un sistem de reglare diferentiata a climei pentru trei zone; este pusa in miscare de patru motoare care produc impreuna 408 CP.

Nemtii s-au ocupat de variantele E220, E250 CDI, E350 4MATIC si E500, pentru a se asigura ca vin in intampinarea celor mai exigenti clienti, de la misiuni diplomatice, la marile hoteluri sau milionarii care se respecta. Cat despre confortul si calitatea oferite, sa spunem ca imaginile vorbesc de la sine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Binz E Class limuzina, #Mercedes limuzina Binz, #Mercedes limuzina facelift , #Masini scumpe