Inventiile care pot revolutiona masinile

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 13:25
1806 citiri
Inventiile care pot revolutiona masinile

Doua mari companii producatoare de autoturisme lucreaza in prezent la o tehnologie care sa faca autoturismele mai prietenoase cu mediul.

Toyota si BMW si-au unit fortele pentru a dezvolta un nou tip de baterie si a imbunatati sistemul de alimentare a masinilor produse de ei, scrie inquisitr.com.

Bateria pe care ei spera sa o creeze ar putea fi mult mai puternica decat cea din prezent, care este folosita la masinile hibrid si la cele electrice.

Companiile auto spera sa dezvolte si tehnologia care sa le permita sa includa si motorul cu hidrogen in viitor, in cazul unor modele. Aceasta tehnologie cu hidrogen poate deveni realitate pana in anul 2020.

Cei de la Toyota afirma ca noua tehnologie trebuie sa fie una mai ieftina, eforturile lor concentrandu-se tocmai in aceasta directie.

Citeste mai multe despre Inventiile care pot revolutiona masinile pe Ziare.com

Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
#BMW Toyota baterie masini, #motor hidrogen masini, #BMW Toyota parteneriat masini , #Masini scumpe