Masini de lux: Tot ce trebuie sa stii inainte sa le cumperi

Sambata, 10 Martie 2012, ora 14:51
7570 citiri
Masini de lux: Tot ce trebuie sa stii inainte sa le cumperi

Achizitia unui Aston Martin sau a unui Lamborghini cere, pe langa o mica avere, si cateva cunostine in domeniu. Iata cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi, dupa indicatiile celor de CarsDirect.com.

Daca nu ai deja o masina de lux sa vreun prieten posesor al unui astfel de bolid, iti va fi mult mai dificil sa ajungi la volanul unui autovehivul de lux, spun acestia, citati de Businessinsider.

Dealerii, element cheie intr-o astfel de tranzactie

Producatorii de masini de lux apeleaza la un numar redus de dealeri specializati in intermedierea tranzactiilor pentru oamenii foarte bogati. Tocmai de aceea dealerii pot chiar refuza persoanele care nu detin, sa nu au prieteni proprietari de autovehicule de lux, tocmai pentru a mentine standardele ridicate ale clientelei producatorilor.

Cercetare, primul pas important

Asigura-te ca ai toate informatiile necesare atat despre masina cat si depre dealerul caruia vrei sa te adresezi. Dupa ce fixezi aceste detalii, alcatuitieste o lista, un top cinci cu masini care se potrivesc nevoilor tale. Si nu ezita sa afli cat mai multe despre fiecare model, sa le conduci la un drive-test, informati-va de costurile de intretinere, fie direct din show-room, sau chiar mai indicat, de la proprietari.

Prima alegere, un Porsche

Prima masina de lux pe care ar trebui sa o cumperi ar trebui sa fie un Porsche, sunt de parere specialistii de la CarsDirect.com.

Asigurati-va ca ati epuizat toate optiunile

Niciodata nu achizitiona masina la prima vizita! Studiile releva ca peste 70% din cumparatori cumpara in functie de ce "simt", si nu de ce gandesc. Mergi in mai multe show-room-uri, viziteaza mai multe marci.

Analizeaza modelul ales

Analizeaza cu multa atentie modelul ales. E bine sa iei in calcul si felul in care vei utiliza masina. Daca masina isi va petrece timpul in aglomeratia din oras, e de recomandat sa achizitionezi o masina diesel.

Atentie si la deprecierea in timp a modelului ales. Daca vei alege un produs de nisa, va fi mai greu sa gasesti ulterior un cumparator, cand vei dori sa vinzi masina mai departe.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#masini de lux, #cele mai scumpe masini, #modele masini de lux, #achizitie masini de lux , #Masini scumpe