Masinile hibrid de lux: Modele eco-friendly pentru miliardari

Vineri, 09 Martie 2012, ora 08:34
4655 citiri
Masinile hibrid de lux: Modele eco-friendly pentru miliardari

Masina hibrid constituie viitorul pietii auto, dar si cea mai buna solutie a prezentului.

Masina hibrid foloseste atat motorul cu combustie pe benzina cat si un sistem electric care redistribuie energia uzata.

Iata cateva exemple de masini hibrid de lux intr-un top publicat de CNBC.

BMW Active Hybrid 7 Series, 102.300 dolari

Seria 7 ActiveHybrid este o versiune eco-friendly a sedanului BMW Seria 7. Vestea buna vine din faptul ca modelul este mult mai puternic si mai eficient din punct de vedere al consumului decat masina din care s-a inspirat. Vestea proasta este ca masina costa cu peste 30.000 de dolari mai mult decat BMW Seria 7.

Pe langa cresterea considerabila de pret, diferentele intre ActiveHybrid 7 si BMW Seria 7 tin de instalatia hibrid, de o mai multa economie in consumul de carburant, calitati tehnice, care nu determina un compromis de la design.

Cadillac Escalade Hybrid, 74.135 de dolari

Modelul produs in 2011 de Cadillac Escale Hybrid 2011 are un nou sistem de navigatie, fara a avea alte modificari fata de predecesorul model din 2010.

Pretul recomandat de producatori este de 74.135 de dolari, in schimbul carora clientii primesc o masina cu opt locuri, fiabila si o cu o reducere considerabila a consumului.

Lexus CT 200h, 29.120 de dolari

CT 200h este al cincilea hibrid produs de Lexus, pretul recomandat de producator fiind de 29.120 de dolari, fiind probabil cel mai ieftin model de masina hibrid.

Mercedes-Benz ML450 Hybrid, 55.790 dolari

Mercedes-Benz M Class este o serie de SUV-uri care a debutat in anii 1990. Este disponibil intr-un numar foarte mare de variante, este o masina mai grea decat alte modele din gama M-Class, ceea ce ii compromite performantele iar economia de combustibil este departe de a impresiona.

Porsche Cayenne Hybrid, 67.700 de dolari

Modelul Porsche Cayenne a fost complet reproiectat in 2011. Modelul are un motor V6 de 3.0 litri si un motor electric alimentat da baterie. Masina costa 67.700 de dolari, nefiind cel mai ieftin model de pe piata. Cu toate aceaste, masina este in topul preferintelor specialistilor auto de la Edmunds.com.

Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
#masini hibrid lux, #modele masini hibrid lux, #pret masini lux hibrid , #Masini scumpe