Masinile ultraluxoase din China (Galerie foto)

Duminica, 06 Mai 2012, ora 10:49
4051 citiri
Masinile ultraluxoase din China (Galerie foto)

Taxele aplicate pentru importurile de masini de lux in China sunt foarte mari, ceea ce poate tripla pretul masinii si cu toate acestea piata de lux din aceasta tara infloreste.

Tot mai multi chinezi isi permit sa cumpere masini dew lux scrie CNNMoney.

In afara de faptul ca au o piata mare de desfacere in China, constructorii de masini au si oportunitati de crestere in aceasta tara.

Ferrari

Producatorul italian Ferrari a vandut 500 de unitati in China anul trecut, un numar mic comparativ cu 1.900 de unitati vandute in Marea Britanie, dar reprezentand o crestere de 75% pe piata asiatica comparativ cu anul anterior.

Ferrari a sarbatorit 20 de ani de prezenta in China.

In China, un cumparator Ferrari 458 Italia poate sa plateasca si 500.000 de dolari pentru aceasta masina.

Aston Martin

Aston Martin a creat trei modele in editii speciale pentru Salonul Auto de la Beijing din 2012, inclusiv modelul Dragon 88. Emblemele Aston Martin sunt acoperite cu aur de 24 de carate.

Pana la sfarsitul anului trecut, Aston Martin avea patru dealeri in China, planuind sa adauge inca 13 pana la sfarsitul lui 2012.

Desi China nu este cea mai mare piata pentru Aston Martin, compania britanica a vandut 200 de masini in aceasta tara in 2011, dublu fata de anul anterior.

Oficialii Aston Martin se asteapta ca vanzarile pe piata chineza sa se dubleze anul acesta.

Modelul Aston Martin Rapide costa 500.000 de dolari in China, unde este foarte popular, spun reprezentantii constructorului auto.

Bentley

Vanzarile Bentley au avansat mult pe piata din China, dupa ce anul trecut producatorul auto britanic a vandut peste 1.800 de masini de lux, comparativ cu 950 in 2010 si 500 in 2009.

China a fost cea mai mare piata pentru Bentley anul trecut. Cumparatorii acestei marci au fost persoane cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani.

La Salonul Auto de la Beijing din 2012, Bentley a prezentat modelul Bentley Mulsanne Jubilee. Vor fi construite 60 de masini in aceasta editie speciala, toate urmand sa fie comercializate in China cu preturi incepand de la 850.000 de dolari.

Rolls-Royce

China a fost cea mai mare piata pentru Rolls-Royce in 2011, dupa ce constructorul auto a vandut 1.050 de unitati in aceasta tara. Ca si in cazul Bentley, China ramane principala piata care concureaza Marea Britanie pentru Rolls-Royce.

Torsten Mueller, CEO Rolls-Royce, declara ca lansarea constructorului auto in China s-a facut in anul 2004 si de atunci livrarile au crescut in fiecare an.

Rolls-Royce a creat modelul in editie speciala Phantom pentru piata chineza. Pretul acestuia ajunge la un milion de dolari.

Lamborghini

Lamborghini a inceput sa vanda masini in China in 2007. Pana in prezent, livrarile sale in aceasta tara nu sunt atat de ridicate precum cele ale marcilor Bentley si Rolls-Royce, care produc modele sedan.

Lamborghini a vandut 300 de unitati in China anul trecut, comparativ cu 200 de masini in 2010.

In SUA, Lamborghini a vandut 340 de unitati in 2011.

La Salonul Auto de la Beijing din 2010, Lamborghini a prezentat modelul Murcielago LP 670-4 SuperVeloce in editie limitata. Acesta a fost inlocuit cu Aventador, care se vinde la un pret de 375.000 de dolari in SUA, comparativ cu un milion de dolari in China.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#masini de lux China, #vanzari Ferrari China, #Rolls Royce vanzari China, #Bentley vanzari China, #piata auto china , #Masini scumpe