Parada masinilor de epoca: Un Ford din 1912, vedeta paradei

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 17:44
4649 citiri
Parada masinilor de epoca: Un Ford din 1912, vedeta paradei

Un autoturism Ford Speedster din 1912 este vedeta paradei masinilor de epoca, organizata sambata, la Targul Anticarilor din sectorul 2 al Capitalei.

Autovehiculul marca Ford, care implineste anul acesta venerabila varsta de o suta de ani, este punctul de atractie al vizitatorilor de toate varstele de la Targul Anticarilor din Parcul Obor.

Restaurat in totalitate si in stare perfecta de functionare, autoturismul Ford Speedster din 1912 atrage privirile bucurestenilor care au venit sa viziteze exponatele anticarilor care isi expun "bijuteriile" la targul organizat de Primaria Sectorului 2 in Parcul Obor.

Pe langa vedetele targului, sunt prezentate o serie de masini de epoca, in stare excelenta de functionare si gata de drum chiar si la mai bine de 60 - 70 de ani de la fabricatie.

Anticarii romani si-au dat intalnire in fata si in incinta Primariei Sectorului 2, pentru a dovedi ca obiectele de valoare si de calitate razbat trecerii timpului si oricaror probleme financiare.

In cele trei zile ale Targului, iubitorii de antichitati pot vizita cele aproximativ o suta de corturi amenajate pe aleile Parcului Obor si alte 10 standuri din incinta Primariei Sectorului 2.

De asemenea, atmosfera de sarbatoare a Targului Anticarilor este intregita de spectacolele realizate de "grupurile statuare", ce spun povestile incremenite in timp ale unor personaje legendare, intruchipate de actorii Teatrului Masca.

Vizitatorii pot redescoperi la Targul Anticarilor o lume speciala, plina de parfum aparte, in refrenele muzicii de altadata.

De la Targul Anticarilor, vizitatorii pot achizitiona obiecte de arta, carti, fotografii, costume vechi, mobilier de epoca, numismatica, bijuterii si alte maruntisuri.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Parada masinilor de epoca, #Ford 1912 parada masini epoca, #targul anticarilor Bucuresti , #Masini vechi