Romcar Motors, in Programul de Innoire a Parcului national auto

Joi, 06 Iulie 2006, ora 12:51
1103 citiri

La Romcar Motors, o masina veche de cel putin 12 ani va faciliteaza un discount de 3.000 RON (30 milioane lei vechi), suplimentar ofertelor curente, pentru achizitionarea oricarui autoturism Ford nou.Romcar Motors, cel mai mare dealer Ford si Companie a Grupului TiriacAuto, s-a inscris in Programul de stimulare a innoirii Parcului national auto.

Astfel, in perioada 05 iulie A- 05 septembrie 2006, orice persoana fizica, proprietar sau mostenitor al unui autoturism inmatriculat in Romania, avand o vechime mai mare sau egala cu 12 ani de la data fabricatiei, isi poate achizitiona un autoturism Ford cu un pret mai mic cu 3.000 Lei (30 milioane lei vechi). Aceasta reducere se aplica suplimentar ofertelor curente.

Suma de 3000 Lei se suporta de catre Administratia Fondului pentru Mediu, conform cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 38/2006 si a Ordinului nr 579/2006 pentru aprobarea Instructiunilor privind modalitatile de aplicarea a OG 38/2006.

Proprietarul autoturismului uzat trebuie sa intruneasca cumulativ urmatoarele conditii majore:

1.sa achizitioneze un autoturism Ford nou, prin Romcar Motors

2.sa predea autoturismul uzat spre casare unui operator economic autorizat

3.sa radieze autoturismul uzat

Odata indeplinite aceste criterii, clientul va achizitiona noul Ford cu un pret mai mic cu 3.000 RON, fata de ofertele valabile la momentul achizitionarii.

Prin apartenenta la Programul de Innoire a Parcului national Auto, Romcar Motors da posibilitatea mai multi iubitori ai marcii sa devina noii proprietari ai unui autoturism Ford.

In aceasta perioada, la showroom-urile Romcar Motors sunt valabile oferte si preturi speciale pentru toata gama de autoturisme Ford.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...