Cele mai cool masini de la Salonul Auto de la Geneva

Joi, 08 Martie 2012, ora 08:05
3775 citiri
Cele mai cool masini de la Salonul Auto de la Geneva
Astazi se deschide cel mai tare show auto

De la un Bugatti decapotabil cu 1.200 de cai putere pana la un SUV Bentley, producatorii auto isi vor afisa cele mai noi staruri in cadrul celui mai important show auto.

Iata care sunt cele mai cool masini de la Salonul Auto de la Geneva, conform CNN.

Lamborghini Aventador J

Vestea buna este ca Lamborghini Aventador J nu este un prototip, ci are si un pret de vanzare. Vestea proasta este ca aceasta este singura unitate produsa si ca s-a vandut deja pentru 2,8 milioane de diolari.

Decapotabila cu 700 de cai putere si un motor in 12 cilindri este realizata in mare parte din fibra de carbon, ce include si noul material pe care Lamborghini il numeste CarbonSkin.

Bentley EXP 9 F

Toata lumea este de acord ca producatorul trebuie sa mai lucreze la designul acestui prototip. Bentley se gandeste serios sa produca un SUV, asa ca s-ar putea sa vedem aceasta masina in curand pe strazi.

Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport Vitesse

Daca te gandeai sa cumperi o decapotabila Bugatti Veyron, insa nu erai multumit de viteza acesteia, cu siguranta ca noul model te va satisface.

Aceasta este varianta decapotabila a Veyron Super Sport cu 1.200 de cau putere care poate atinge viteze de pana la 431 kilometri pe ora.

Range Rover Evoque

Spre deosebire de restul SUV-urilor, cu exceptia Jeep Wrangler, Range Rover Evoque este decapotabila. Land Rover spune ca nu planuieste sa produca in masa acest prototip, insa compania este foarte interesata de feedback-ul pasionatilor de masini.

Mercedes-Benz A-class

Acest Mercedes foarte mic va ajunge in curand in magazinele din SUA. Masina de lux este mai mica decat cele cu care sunt obisnuiti consumatorii americani, insa compania promite confort si foarte multa tehnologie.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#show auto Geneva, #salon auto geneva 2012, #geneva motor show, #top masini, #cele mai bune masini, #lansari masini , #Noutati auto