Cum va arata noul Viper 2013. Vezi care sunt concurentii sai

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 18:40
2200 citiri
Cum va arata noul Viper 2013. Vezi care sunt concurentii sai

Chrysler anunta noul Viper 2013, care va concura cu branduri precum Bugatti sau Lamborghini pe un segment al pietei auto foarte atractiv pentru iubitorii de masini - bolizii care ating viteze foarte mari, de peste 300 km/h.

Chrysler a lansat primul teaser referitor la noul sau automobil Viper 2013, pe pagina de Facebook a diviziilor SRT si desi acesta nu spune mult despre masina, este clar ca aceasta se va incadra in categoria de masini sport foarte rapide, scrie Business Insider.

Prin aceasta miscare de marketing, Chrysler vrea sa atraga atentia concurentilor de pe segmentul masinilor sport rapide pentru oras si sa creeze valva in jurul noului sau automobil, pe care il puteti ghici in imaginea-teaser:

Bugatti Veyron

Concurentul Chrysler, Bugatti Veyron Super Sport, are o capacitate de 1.200 de cai putere, poate atinge viteze de peste 400 km/h, iar pretul sau este de circa 2,4 milioane de dolari, in timp ce automobilul Koenigsegg Agera R, care costa circa 1,6 milioane de dolari, are o capacitate asemanatoare, de 1.115 cai putere si o viteza maxima de 394 km/h.

Gumpert Apollo

Cu o capacitate de 650 de cai putere, si o viteza maxima de 360 km/h, automobilul Gumpert Apollo, produs de Gumpert in Germania, se afla pe locul trei in topul celor mai rapide masini urbane.

Noble M600 si Lamborghini Aventador LP700-4

Vehiculul beneficiaza de un motor Audi modificat si poate fi achizitionat la pretul de 450.000 de dolari.

Pe locurile patru si cinci, in ceea ce priveste viteza maxima atinsa, se afla Noble M600, produs in Anglia si respectiv modelul italian, Lamborghini Aventador LP700-4.

Modelul Lamborghini beneficiaza de o serie de caracteristici unice, precum o cutie de viteze si ambreiaj unica si rapid de folosit, si elemente din fibra de carbon.

Noble M600, poate atinge viteza maxima de 358 km/h, in timp ce Lamborghini Aventador, cu o capacitate de 691 cai putere, ajunge doar la maxim 349 km/h.

Pretul unui model Lamborghini Aventador LP700-4 se ridica la 380.000 de dolari, iar un Noble M-600 costa 330.000 de dolari.

Ramane de vazut daca noul Viper SRT 2013 va putea intra in top cinci, dupa lansarea sa.

Pana in prezent nu se stie nimic sigur despre dotarile sale, insa zvonurile sugereaza ca masina ar putea beneficia de un motor V10 de 8,7 litri, ce dezvolta peste 600 cai putere.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#masini rapide, #chrysler, #Viper 2013, #Lamborghini Aventador, #bugatti veyron , #Noutati auto