Mazda si-a adus noul model CX-5 in Romania

Luni, 27 Februarie 2012, ora 20:56
1919 citiri
Mazda si-a adus noul model CX-5 in Romania

Noul SUV CX-5 compact crossover, prezentat de Mazda la salonul auto de la Frankfurt anul trecut, este disponibil de luni in Romania si are un pret de pornire de 22.190 de euro, cu TVA inclus.

Modelul poate fi comandat in patru niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction si Revolution, se arata intr-un comunicat al Mazda Romania.

In versiunea standard, CX-5 are sistem de aer conditionat, geamuri electrice, senzori pentru presiunea pneurilor, sistemul i-STOP care permite scaderea consumului, echipamente de siguranta si sase airbaguri, sistem de pornire fara cheie si sistem de asistenta la plecarea din rampa.

Daca se opteaza pentru nivelurile de dotari superioare, noul SUV poate fi echipat, printre altele, cu pilot automat, conectivitate Bluetooth, display central tactil color, sistemul inteligent de franare in oras, faruri Bi-xenon directionale, camera pentru deplasarea cu spatele, sistem audio Bose cu noua difuzoare, sistemul RVM de monitorizare a unghiului mort.

Clientii pot opta pentru tractiune fata sau integrala, cat si pentru cutie manuala sau automata.

Varianta de top, Revolution, echipata cu motorizarea diesel CD175, tractiune integrala si transmisie automata, va avea un cost de 34.590 de euro (TVA inclus).

Reteaua nationala de dealeri Mazda este compusa din 12 parteneri, care opereaza prin 14 reprezentante.

Anul trecut, in Romania au fost inmatriculate 529 automobile Mazda, cu 25% mai putine fata de nivelul inregistrat in 2010.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Mazda model CX 5, #SUV Mazda Romania, #pret Mazda CX 5, #inmatriculari Mazda Romania , #Noutati auto