Noul Outlander: Lasa-te surprins de eleganta sa!

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 00:00
2325 citiri
Noul Outlander: Lasa-te surprins de eleganta sa!

Noul Mitsubishi Outlander va fi lansat in Europa in aceasta toamna, in varianta ICE, urmand ca in 2013 sa ai la dispozitie si varianta Plug-in Hybrid EV. Masina are un aspect elegant, iar grila frontala este mai redusa fata de modelul anterior, PX-MiEV II, transformandu-se intr-un 4X4 tocmai potrivit nevoilor tale.

Chiar si stopurile noului Outlander continua ideea calma a partii frontale, muchia laterala mediana facand legatura foarte logic intre blocurile optice fata si spate.

Business24 iti recomanda aceasta masina, daca esti in cautarea unei masini cu un interior elegant, mai degraba decat una cu un aspect exterior captivant.

Eleganta este cuvantul de ordine in interiorul noului Outlander, marcat de o simplitate rafinata. Noul Outlander iti aduce noi materiale si culori pentru interior, iar zona in care sunt cuprinse sistemul multimedia si climatizarea concentreaza atentia asupra soferului.

Noua generatie de Outlander propune doua locuri separate in cel de-al treilea rand de scaune, pentru un plus de confort fata de versiunea anterioara. Bancheta din spate ofera, astfel, o modularitate mai buna, lungimea spatiului de incarcare ajungand la 1,69 de metri.

In plus, noul Outlander iti propune multe sisteme de siguranta moderne, precum Adaptive Cruise Control, Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning sau farurile Super-HiD "Wide Vision". Nu lipseste camera pentru mersul inapoi, precum si dotarile de lux, cum ar fi tapiteria din piele, scaunele reglabile electric sau sunroof-ul de mari dimensiuni.

Contrar modei de crestere a dimensiunilor in cazul unei noi generatii, noul Mitsubishi Outlander are o lungime de 4.655 de milimetri, cu 1 centimetru mai mica decat a precedentului Outlander. Ampatamentul ramane la aceeasi valoare, de 2,67 metri, in timp ce inaltimea de 1,68 metri este si ea mai redusa cu 4 cm decat inainte.

Sub aspect tehnologic, noul Mitsubishi Outlander va fi disponibil in Europa cu doua motoare Euro 6. Cel pe benzina este un 2,0 litri MIVEC, avand 150 CP/6.000 rpm si un cuplu maxim de 195 Nm/4.100 rpm, functionarea acestuia fiind imbunatatita datorita sistemului de distributie revizuit. Standard este asociat cu o cutie manuala cu 5 trepte, iar optional se poate alege si o cutie automata CVT.

Celalalt propulsor este un 2,2 Clean Diesel, cu o putere maxima de 150 CP/3.500 rpm si un cuplu de 380 Nm/1.750-2.500 rpm, in timp ce emisiile CO2 sunt mai mici de 130 g/km. Standard este oferita o cutie manuala cu 6 trepte, iar optionale se poate alege una automata, tot cu 6 trepte. Ambele motorizari beneficiaza de sistemul Automatic Stop&Go, iar Outlander poate fi oferit si in versiuni cu tractiune integrala controlata electronic.

Un an mai tarziu, japonezii vor oferi o noua varianta de propulsie, hibrida plug-in, care combina un motor pe benzina de 2,0 litri cu doua motoare electrice, cate unul pe fiecare punte. Astfel, Outlander Plug-in Hybrid EV poate functiona in trei moduri:

Pure - functioneaza doar motoarele electrice, iar masina are astfel tractiune integrala

Series - motoarele electrice functioneaza impreuna cu motorul termic

Parallel - motorul termic este asistat de motoarele electrice la demarajele sau reprizele in forta.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#noul Mitsubishi Outlander, #SUV compact, #modularitate interioara, #motorizari performante , #Noutati auto