Cum studiezi eficient pentru examenul auto folosind chestionare online

Joi, 10 Martie 2016, ora 13:37
3175 citiri
Cum studiezi eficient pentru examenul auto folosind chestionare online

Proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere este considerata de cei mai multi cea mai dificila parte a intregului examen. Exista numerosi doritori de permis care se impiedica de acelasi obstacol, proba teoretica, de nenumarate ori, fiind nevoiti sa repete intregul proces de la inceput cheltuind astfel sume considerabile si pierzand timp.

Varianta de pregatire prin completarea de chestionare auto este solutia, iar statisticile exista pentru a sprijini aceasta afirmatie.

Aceste simulari fidele ale modului de desfasurare a examenului pentru obtinerea permisului de conducere incep sa faca diferenta in randurile viitorilor soferi, rata de promovabilitate al acestui dificil examen incepand usor si sigur sa creasca.

Ce noutati aduc site-urile de teste auto

Odata cu schimbarea formulei de sustinere a examenului teoretic pentru obtinerea permisului de conducere, numarul de site-uri care pun la dispozitia utilizatorilor chestionare auto ce pot fi completate online si in mod gratuit a inceput sa creasca exponential.

Popularitatea acestor chestionare drpciv categoria a, b, c, d, e de pe site-uri precum www.odat.ro este direct corelata cu efectul pe care acestea le au in pregatirea viitorului sofer. Pentru ca aceste teste simuleaza intocmai conditiile din timpul examenului pentru obtinerea permisului, pregatirea folosind aceasta metoda merge mai departe de insusirea teoriei si ajuta viitorul sofer sa evite starile de emotie neconstructive din timpul examenului.

Spre deosebire de metodele traditionale de pregatire pentru sala, respectiv cartile de legislatie si cartile ce cuprindeau un numar limita de teste auto, chestionarele online sunt la indeamna oricui dispune de un dispozitiv de conectare la internet, oriunde s-ar afla si oricand ar avea un moment liber.

Un alt avantaj indiscutabil al acestei metode de studiu este faptul ca fiind pe platforme online, chestionarele pot fi in permanenta reactualizate in conformitate cu legislatia in vigoare astfel incat utilizatorul nu trebuie sa isi faca probleme in privinta relevantei continutului raportata la momentul la care urmeaza sa sustina examenul.

Cum se studiaza eficient cu ajutorul completarii de chestionare online?

Este evident faptul ca acest tip de studiu pentru pregatirea examenului teoretic de obtinere a permisului incepe sa dea rezultate, in mod special in randul tinerilor. Statisticile arata o usoara crestere a procentelor de promovabilitate la categoriile de varsta cuprinse intre 18 si 35 de ani sau chiar 40 de ani in mediul urban.

Motivul pentru care completarea de teste drpciv 2016 este o metoda atat de eficienta de studiu este faptul ca acesta pot fi accesate direct de pe tableta sau smartphone-uri, dispozitive mereu la indemana.

Pentru a studia cat mai eficient, doritorii de obtinere a permisului de conducere pot urma cateva sfaturi practice:

1. Adaugarea la favorite si scurtatura pe ecran a site-ului de chestionare auto folosit. In ritmul haotic al vietii urbane este foarte usor de pierdut sirul lucrurilor care ar trebui puse pe lista de prioritati. Adaugand paginile de chestionare online la favorite in browser-ul folosit si mergand chiar mai departe cu asezarea acestora drept scurtaturi pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei este echivalent cu un indemn la o sesiune scurta de studiu ori de cate ori se foloseste device-ul.

2. Profitarea de momentele si pauzele neasteptate. A scoate smartphone-ul sau tableta atunci cand dispunem de cateva momente libere, in metrou, in taxi, in trafic sau asteptand in statia de autobuz este deja un gest reflex. Aceste momente de respiro pot fi valorificate pentru viitorii soferi completand cate un test auto online de cate ori timpul o permite.

3. Alegerea cu atentie a site-urilor folosite. Desi chestionarele online sunt o metoda excelenta de studiu, recomandata inclusiv de catre instructorii auto, este foarte important ca site-ul care pune la dispozitie aceste teste sa fie unul de incredere.

Instructorii de la scolile de soferi recomande site-ul www.ODAT.ro pentru ca are chestionare mereu actualizate, identice cu intrebarile oficiale folosite si in cadrul examenului teoretic pentru obtinere a permisului, dar in principal pentru ca orice cursant primeste explicatii la fiecare intrebare gresita din chestionare.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#chestionare DRPCIV, #chestionare examen auto, #chestionare scoala soferi , #Noutati auto