BMW va dezvalui prototipul MINI Clubvan Concept la Geneva

Marti, 21 Februarie 2012, ora 11:41
1497 citiri
BMW va dezvalui prototipul MINI Clubvan Concept la Geneva

Constructorul auto britanic BMW va dezvalui, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Geneva, prototipul MINI Clubvan Concept, primul de acest gen din segmentul premium.

Noul prototip a fost dezvoltat pe baza MINI Clubman, fiind un automobil cu cinci usi, dintre care doua in fata pentru conducator si pasagerul din fata, doua spate si "Club Door", care ofera optiunea de incarcare si prin lateral, se arata intr-un comunicat de presa al BMW Group Romania, publicat marti.

Cu un ampatament mai lung cu 10 cm, compartiment cargo separat si usi spate divizate, Morris Mini Van a fost echipat pentru utilizare comerciala.

De asemenea, cu ajutorul celor sase inele de prindere, incastrate in podeaua compartimentului cargo, sunt utilizate curele elastice pentru a fixa obiecte de diferite lungimi, inaltimi si latimi - fara riscul ca acestea sa alunece.

Noua masina este finisata exterior cu o culoare British Racing Green, care se extinde pana la acoperis, montantii C si capacele oglinzilor exterioare.

Prototipul MINI Clubvan Concept va fi prezentat, in premiera mondiala, in cadrul celei de-a 82-a editii a Salonului Auto de la Geneva, ce va avea loc in perioada 8-18 martie.

MINI este numele filialei BMW din Cowley, Anglia, precum si a automobilului produs de catre aceasta filiala din aprilie 2001.

Masina, proiectata de Frank Stephenson, este vanduta ca o reinterpretare 'retro' a automobilului original Mini, care a fost produs de catre British Motor Corporation si succesorii acesteia intre anii 1959 si 2000. Numele se scrie cu majuscule pentru a fi deosebit de predecesorul sau.

La lansarea oficiala, automobilul a fost prezentat ca fiind "NOUL MINI", dar este mai des intalnita denumirea "BMW Mini".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Mini Clubvan BMW lansare, #prototip Mini Clubvan BMW lansare, #masina Clubvan Mini lansare , #Oferte auto