Cum alegi corect anvelopele pentru camion?

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 15:38
1805 citiri

Camioanele sunt autovehiculele comerciale folosite pe distante mari, cu incarcaturi de cateva tone. Materialele si produsele transportate pot sa difere de la caz la caz, astfel camioanele trebuie sa ruleze impecabil pe orice tip de carosabil, pentru a ajunge la timp la destinatie, cu incarcatura intacta.

Anvelopele camioanelor sunt esentiale pentru o deplasare sigura si rapida dintr-un loc in altul, acestea trebuie inlocuite destul de des, mai ales daca soselele pe care se merge nu sunt cele mai bune.

Cum alegem anvelope rezistente si de calitate?

In primul rand, ne orientam spre o firma cu experienta pe piata si linie de productie cu tehnologii moderne. Aceste amanunte pot fi gasite pe site-ul producatorilor sau pe site-urile de specialitate care analizeza piata auto.

In al doilea rand, ca sa aveti anvelope rezistente este bine sa va uitati la materialele din care sunt realizate, sa le comparati cu alte oferte de pe piata, sa cereti sfaturile unui mecanic sau sa intrebati consultantii firmei care le vinde.

In al treilea rand, calitatea anvelopelor pentru camioane este data de structura si design-ul pe care il au.

In al patrulea rand, rezistenta anvelopelor depinde si de alegerea corecta pentru tipul de camion avut in parcul auto si pentru greutatea pe care trebuie sa o suporte in fiecare zi.

EvwTires comercializeaza anvelope de camioane cu rezistenta mare si performante ridicate

Fiecare producator de camioane recomanda un anumit tip de anvelopa, recomandarile se gasesc fie pe site-urile oficiale, fie in cartile tehnice. EvwTires, divizia de vanzari anvelope a EVW Holding, are selectate, in oferta curenta, cateva dintre cele mai bune si mai rezistente anvelope pentru camioane existente pe piata.

In functie de ce aveti nevoie, veti gasi anvelope cu diverse dimensiuni, anvelope pentru directie, tractiune, trailer, pentru autostrada, iarna, international sau regional si urban.

EvwTires asigura toate informatiile necesare pentru fiecare anvelopa, consilierii va pot lamuri oricand in legatura cu livrarile si detaliile tehnice si echipa de specialisti va poate da sfaturi utile pentru a face alegerea corecta.

Investind in anvelope de la producatori cu experienta puteti economisi bani, aveti la dispozitie oferte variate, nu mai e nevoie sa schimbati atat de des anvelopele, iar cand porniti la drum aveti siguranta si confort sporit, indiferent de anotimp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#anvelope camion , #Oferte auto