Trimite-ti masina la spalat si aranjat, cat timp esti la birou

Sambata, 30 Martie 2013, ora 00:00
2558 citiri
Trimite-ti masina la spalat si aranjat, cat timp esti la birou

Cand n-ai timp sa-ti speli masina, sa-i verifici rapid starea tehnica si s-o alimentezi, ca sa arate impecabil pentru intalnirea planificata pe seara ori deplasarea pentru care de-abia ai avut timp sa-ti faci bagajele, poti apela la serviciile de "car valeting", o initiativa unica in Romania, menita sa-ti faca viata mai usoara.

Ineditul serviciu a fost lansat de Autocurat.ro, in premiera nationala, pentru a veni in ajutorul celor care n-au timp de pierdut cu intretinerea masinii.

"Nu exista inca un serviciu asemanator. Exista doar un serviciu de pick-up propus de unele firme de leasing, insa acel serviciu presupune doar sofer insotitor pentru masina in cazul deplasarilor la service pentru schimburile de anvelope si reviziile periodice", spune Adrian Dinu, directorul general al SAS Grup, liderul pietei solutiilor de monitorizare a flotelor auto prin GPS, care a lansat in 2011 si o retea nationala de spalatorii auto, pentru Business24.

Daca apelezi la acest serviciu, cat timp esti la birou, de exemplu, un sofer iti va lua masina din parcare si o va duce la spalatorie, la benzinarie si la nevoie ii poate face si o verificare tehnica de rutine, avand si cunostinte de mecanica. La final, iti vei gasi masina inapoi in parcare, curata si alimentata, gata de drum.

Serviciile de "car valeting" sunt disponibile atat firmelor, cat si particularilor, incepand cu 1 aprilie.

"Serviciile de valeting vor veni in intampinarea angajatilor si managerilor care sunt ocupati peste zi si pentru care este greu sa isi mai aloce inca aproape o ora pe drumul spre casa pentru a-si spala masina, a-i face plinul si a se ingriji de aceasta", explica Adrian Dinu.

Daca apelezi la Autocurat.ro pentru firma, vei avea de platit o singura factura lunara, pentru toate serviciile prestate, chiar daca-ti trimiti la spalat toata flota auto.

Particularii se bucura de aceleasi tarife aplicate si firmelor, cu conditia sa existe 4-5 masini in aceeasi locatie, deci ar fi bine sa le trimiti pe toate odata sau sa-ti anunti din timp si prietenii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#car valeting Romania, #autocurat car valeting, #spalatorie flota auto , #Oferte auto