4 motive sa alegi baterii auto Bosch

Joi, 23 Martie 2017, ora 12:27
1526 citiri
4 motive sa alegi baterii auto Bosch

(P) Bateria autoturismului este solicitata de fiecare data cand masina este in functiune. Porniri repetate, incalzire, sarcini electrice grele, toate acestea pot scurta durata de viata a unei baterii auto.

Pentru a nu te afla in neplacuta situatie de a ramane cu masina "in drum", e important sa alegi o baterie auto de calitate. Iar Bosch este unul dintre liderii incontestabili in acest domeniu.

Acumulatorul auto constituie sursa de energie pentru pornirea motorului si alimentarea consumatorilor electrici ai automobilului. O baterie auto descarcata nu va putea genera curentul necesar pornirii si functionarii autoturismului. De aceea, trebuie sa alegi o baterie auto buna.

Bateriile auto Bosch se afla in topul preferintelor posesorilor de masini din Romania si nu numai.

De ce sa alegi baterii auto Bosch

- Renumele

Orice proprietar de autoturism stie cat de important este ca masina sa mearga precum un ceas elvetian. Iar in materie de componente auto, nemtii sunt cei care dau ora exacta. Bosch a creat prima baterie auto in 1927, iar de atunci si-a perfectionat constant tehnologia, aducand bateriile auto Bosch la o performanta inegalabila datorita capacitatii acestora de a suporta o sarcina foarte mare.

- Calitatea

Pentru a nu risca probleme de functionare a autovehiculului e important sa alegi componente de calitate, un capitol la care Bosch exceleaza. Un acumulator auto de calitate creste inclusiv eficienta autoturismului, dar si siguranta acestuia.

Cand vine vorba despre baterii auto Bosch specialistii recunosc rezistenta marita a acestora, datorata folosirii aliajelor performante. Acesti acumulatori auto asigura un numar mai mare de porniri si o concentratie mai mare de energie deoarece foloseste o pasta imbunatatita ce actioneaza impotriva coroziunilor care apar in timp.

- Performanta

Bateriile auto Bosch sunt solutia performanta pentru toate autoturismele. Acestea furnizeaza o alimentare durabila, astfel ca riscul sa ramai cu masina "in pana" este extrem de scazut. Cand alegi o baterie auto Bosch trebuie sa acorzi atentie amperajului recomandat de producatorul masinii. Iar in gama de baterii auto Bosch vei gasi variante pornind de la 40 Ah, pana la 145 Ah.

- Pretul

Acumulatorii pentru masina marca Bosch sunt dedicati tuturor celor care doresc sa cumpere o baterie auto la cel mai bun raport calitate-pret. Consulta oferta in magazinul online bateriiautoacasa.ro si te vei convinge.

In plus, la comanda unei baterii auto Bosch vei beneficia de produs in cel mult 4 ore daca locuiesti in Bucuresti sau in maximum 48 de ore daca plasezi comanda din alt colt al tarii. Iti repui astfel masina in miscare in cel mai scurt timp posibil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#baterii auto Bosch , #Piata auto