Fiat ar putea parasi Italia

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 09:40
1002 citiri
Fiat ar putea parasi Italia
Sursa:libcom.org

Istorie si responsabilitate, acestea sunt cele doua concepte care definesc Fiat, cel mai mare angajator italian din mediul privat. Insa seful companiei, Sergio Marchionne, a ridicat semne de intrebare oficialilor, dupa ce a spus ca Fiat trebuie sa ia o serie de decizii rationale, in contextul in care vanzarile continua sa scada.

Asa ca exista deja voci care se intreaba daca producatorul auto ar putea parasi Peninsula.

Preluarea Chrysler, producatorul american, este doar un motiv de ingrijorare, scrie The Economist. Si asta pentru ca Fiat nu a decis unde va fi sediul central - la Torino sau la Detroit.

Ambele decizii au numeroase implicatii. Dar si prezenta Fiat in Italia este in pericol pentru ca doua treimi din castigurile companiei vin din vanzarile din strainatate, insa, jumatate din angajati si 40% din capacitatea de productie este localizata in Italia. Iar Marchionne a amenintat in nenumarate randuri ca va renunta la productia din Italia daca nu se va dovedi de viitor.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#fiat, #Fiat Italia, #prezenta Fiat Italia , #Piata auto