Managerii flotelor auto se intalnesc la Fleet Management Conference

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 15:52
1658 citiri
Managerii flotelor auto se intalnesc la Fleet Management Conference
Primul eveniment dedicat managerilor de flote auto

Experti ai industriei auto si manageri de flote auto se intalnesc la Fleet Management Conference, primul eveniment dedicat gestionarii si administrarii flotelor auto, care va avea loc pe 26 aprilie, la J.W. Marriott Bucuresti.

Evenimentul ofera participantilor oportunitatea de a afla cele mai eficiente strategii si solutii in administrarea flotelor auto, cum se poate obtine un cost operational scazut si cum se realizeaza optimizarea activitatilor de fleet management.

Participantii vor afla punctele cheie pentru dezvoltarea unor sisteme de imbunatatire, gestionare si optimizare a serviciilor, care au drept rezultat reducerea cheltuilelilor de achizitie, un cost minim de operare si obtinerea profitului.

Fleet Conference este structurat pe doua sesiuni de conferinte si o sesiune de business networking.

Prima sesiune, Challenges & Opportunities prezinta tendintele anului, serviciile si solutiile necesare pentru dezvoltarea portofoliului de clienti, strategii interne si externe pentru operatiunile desfasurate si modul in care pot fi evitate cele mai frecvente greseli.

Cea de-a doua sesiune, New trends new solutions, aduce in prim plan cele mai eficiente strategii de crestere a eficientei flotei auto, idei si solutii pentru optimizarea managementului flotelor auto.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#manager flote auto, #fleet conference market, #conferinta mangari marketing , #Piata auto