Piata auto de lux din India e in plina expansiune

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 09:51
2465 citiri
Piata auto de lux din India e in plina expansiune

Piata automobilelor de lux din Asia este in crestere. Cifrele arata ca piata auto din China a depasit-o pe cea din Germania, in timp ce piata auto de lux din India creste anual cu 40% din punct de vedere al numarului de masini vandute.

Chiar si cu un ritm de crestere atat de accelerat, piata auto de lux din India se afla mult in spatele Chinei, scrie Business Insider.com.

Astfel, daca se estimeaza ca vanzarile Mercedes si BMW vor ajunge la 20.000 de unitati, in China estimarile se invart in jurul cifrei de 320.000 de masini.

Cresterea pietei auto de lux din India se datoreaza avantului luat de tanara generatie de miliardari, pentru care o masina italiana exotica sau marca Mercedes sunt simolurile unui statut.

Chiar daca expansiunea pietei este ridicata, exista si factori care o limiteaza.

In primul rand, drumurile din India reprezinta o problema, numeroase sosele nationale fiind denivelate si punand probleme soferilor unor masini performante.

De asemenea, guvernul impune taxe mari pe bunurile de lux importante, facand ca pretul masinilor de lux sa se dubleze chiar fata de pretul lor din Europa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#piata auto India, #piata auto lux India, #piata auto Asia, #extindere piata auto India , #Piata auto