Presurile si covorasele auto - doar o cheltuiala in plus sau o necesitate?

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 13:49
2011 citiri
Presurile si covorasele auto - doar o cheltuiala in plus sau o necesitate?
Foto: covorase auto Audi

Vrei ca masina ta sa arate bine la interior? Pe langa fiabilitate, viteza si design, vrei sa-ti asigure si confort? Atunci, in calitate de sofer, trebuie sa te ocupi si de aspectul interior al acesteia.

Alaturi de curatenie si intretinere poti crea o atmosfera placuta fiind atent la accesoriile pe care le alegi.

Poti asigura un mediu interior cat mai placut tinand cont de ansamblul elementelor de interior ale unei masini si in acest caz ne referim la: tapiterie textila sau din piele, presuri si covorase auto, ornamente interioare si odorizantul de masina.

Toate aceste elemente pot contribui la confortul spatiului din interiorul masinii in care te deplasezi in fiecare zi.

Cele mai uzate elemente din cadrul interiorului unei masini sunt reprezentate de presuri si covorase auto.

Pentru ca incaltamintea este de regula incarcata cu praf, mizerie si chiar nisip si apa, acestea se murdaresc si se pateaza imediat. De aceea, este bine ca orice sofer sa stie ce fel de accesorii sa cumpere pentru a proteja podeaua masinii, dar si pentru a-si asigura confort.

Presurile auto pot schimba intregul aspect si se pot asorta cu tapiteria din interiorul masinii.

De regula masinile sport, dar si cele clasice pot avea presuri auto din cauciuc, precum acelea disponibile in magazinul online PTC-Auto. Chiar daca sunt din cauciuc, acestea nu miros si sunt placute la atingere. Acestea sunt realizate special pentru podelele masinilor in functie de fiecare model al autoturismului, avand striatii ce aduna nisipul sau mizeria.

Adesea in anotimpul rece, zapada de pe ghete se transforma in apa si nu poate decat sa deterioreze interiorul masinii. De aceea, soferii pot opta pentru modelele de presuri auto cu margini laterale ridicate sau inaltate special pentru a impiedica apa sa ajunga la podeaua masinii. Aceste presuri auto din cauciuc se curata rapid si sunt usor de intretinut, fiind rezistente in timp.

Covorasele auto din material, de tip mocheta, sunt adesea cumparate de soferii masinilor elegante. Acestea se incadreaza perfect la un interior elegant, fiind cu bun gust, mai ales daca ele sunt asortate si la culoare cu restul ornamentelor interioare. Se gasesc in diferite imprimeuri, culori si modele, insa se intretin mai greu decat cele din cauciuc.

Desi spatele covoraselor auto este din cauciuc antiderapant, ele trebuie sa fie spalate cu substante speciale intrucat partea din fata este un tip de mocheta. In sezonul rece nu se recomanda folosirea acestora deoarece ele se pot deteriora usor. Pot fi inlocuite cu cele din cauciuc, care sunt cu margini inalte, pentru a retine apa si mizeria.

Se recomanda achizitionarea unui set intreg de presuri sau covorase auto pentru a pastra acelasi model atat in fata masinii, cat si in partea din spate.

Preturile acestor seturi de accesorii difera, in functie de producator si locul din care acestea sunt cumparate. Ele se pot comanda online, unde se gasesc la preturi mai accesibile.

Foto: covorase auto Land Rover

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#covorase auto, #covorase auto Audi, #covorase auto Land Rover , #Piata auto