SafeFleet sustine mobilitatea fara poluare la WAVE 2017

Marti, 23 Mai 2017, ora 12:12
1810 citiri
SafeFleet sustine mobilitatea fara poluare la WAVE 2017

SafeFleet va participa la inceputul lunii iunie la cel mai mare raliu de masini electrice din lume - WAVE 2017 (World Advanced Vehicle Expedition).

In acest an raliul se va desfasura in perioada 9 - 17 iunie in Elvetia, la eveniment fiind inscrise pentru participare 115 echipe: 68 din Elvetia, 33 din Germania si, restul, din Austria, Liechtenstein, Italia, Norvegia, Olanda, Franta, Romania si Maroc.

Traseul stabilit pentru raliul WAVE 2017 va avea o lungime totala de 1.400 de km, urmand sa fie traversate 53 de orase si parcurse cele mai spectaculoase treceri montane, inclusiv Fluela, Albula, San Bernardino, Gotthard si Furka-Pass.

Evenimentul reuneste anual posesori de vehicule electrice din intreaga lume, care se inscriu in aceasta cursa cu scopul declarat de a promova mobilitatea fara poluare. Printre sustinatori se numara si compania timisoreana SafeFleet Telematics, specializata in oferirea de servicii de management si monitorizare a flotelor auto. Compania va fi reprezentata la raliu de CEO-ului Claudiu Suma.

"Principalul obiectiv al participarii SafeFleet la acest eveniment este acela de a sustine mobilitatea fara poluare si a transmite un mesaj in acest sens clientilor, partenerilor de business si oamenilor interesati de activitatea acestei companii. Este un obiectiv care coincide, practic, cu cel oficial al evenimentului. Dar nu este si singurul.

Ne dorim, de asemenea, sa cunoastem si alti actori ai mobilitatii electrice, si, eventual, sa facem afaceri cu ei. Iar ultimul obiectiv, dar nu neaparat mai putin important, este sa vedem frumusetile Elvetiei de la volanul unui automobil electric", a mentionat Claudiu Suma - CEO SafeFleet Telematics.

La WAVE Trophy 2017 Claudiu Suma va participa cu masina electrica de la SafeFleet - BMW I3 - la volanul careia va putea admira cele mai frumoase peisaje elvetiene alaturi de membrii echipei.

Pentru a impartasi in timp real aceasta experienta cu persoanele interesate de eveniment, SafeFleet a creat o pagina dedicata prin care acestea pot opta sa fie notificate ori de cate ori apare o noutate.

Odata cu aceasta inregistrare, va fi setata instant optiunea de notificare cu privire la informatii, video-uri, car tracking, optimizarea traseelor, imagini, noi postari pe blog, interviuri, impresii de la eveniment, etc.

"Prin prezenta SafeFleet la acest eveniment ne dorim sa subliniem un mesaj foarte important: modul de transport electric este unul perfect sustenabil. Cred ca in mentalul colectiv gradul de asimilare a acestui concept de mobilitate fara poluare ar trebui sa fie din ce in ce mai ridicat pentru ca reprezinta, de fapt, viitorul mobilitatii", a subliniat Claudiu Suma - CEO SafeFleet Telematics.

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#SafeFleet WAVE 2017, #SafeFleet Telematics , #Piata auto