Aston Martin Vulcan, o eruptie de adrenalina

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 00:00
1899 citiri
Aston Martin Vulcan, o eruptie de adrenalina
Foto: BBC

Nici cel mai impasibil lord britanic nu-si va putea opri exclamatiile de uimire la vederea noului Aston Martin.

Modelul Vulcan, pe care producatorul britanic de masini de lux il va prezenta cu fast in cadrul Salonului Auto de la Geneva, are infatisarea unui animal de prada al soselelor si promite sa se impuna ca una dintre masinile de top ale viitorului apropiat, potrivit BBC.

Ce-i drept, britanicii s-au aratat cam zgarciti cand a fost vorba sa dezvaluie mai multe caracteristici ale uimitorului Aston Martin Vulcan. Dar, un astfel de secret cu greu poate fi tinut sub cheie.

Vulcan vine invelit intr-o caroserie monococa din fibra de carbon produsa in Canada de catre compania Multimac.

Poate numele canadienilor n-o sa-ti spuna mare lucru din prima, dar sunt aceiasi care au dat forma atragatoarei super-masini Aston Martin One-77.

Motorul este un V12 de 7 litri capabil sa genereze o explozie de 800 CP sub capota automobilului.

Seria este limitata la doar 24 de exemplare, asa ca te poti considera binecuvantat de zei daca reusesti sa deti un vulcan auto de genul acestuia.

Daca soarta iti va surade insa, trebuie sa stii ca te vei bucura de un tratament regal pana la inmanarea cheilor bolidului tau.

Aston Martin Vulcan chiar este o masina care anunta o eruptie de adrenalina, asa ca producatorii iti vor asigura o serie de teste care sa te pregateasca pentru acest monstru al soselelor.

Vei avea parte de ture de circuit la volanul unor alte super-masini Aston Martin, pana sa intri in posesia unui Vulcan nou-nout iesit pe poarta fabricii din Gaydon.

Primul exemplar Aston Martin Vulcan va fi livrat in toamna acestui an, moment in care compania promite ca va face publice mai multe date despre exclusivistul bolid.

Top 4 cele mai frumoase locații turistice din România, conform unei analize realizate de Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
Top 4 cele mai frumoase locații turistice din România, conform unei analize realizate de Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
România, o țară bogată în frumusețe naturală și istorie, este adesea descrisă ca un adevărat colț de rai pe pământ. Cu o varietate impresionantă de peisaje, de la munte până la...
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
#serie limitata Aston Martin, #bolid Aston Martin Vulcan, #masina sport Aston Martin , #Salon auto